social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλήτρια η Προοδευτική και... πάει μπαράζ (1-1 με Πανελευσινιακό)!

Πρωταθλήτρια η Προοδευτική και... πάει μπαράζ (1-1 με Πανελευσινιακό)!

Συνέχεια στην προσπάθειά της για επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα δώσει η Προοδευτική, αφού κατάφερε να πετύχει το πρώτο μέρος του στόχου της στη φετινή σεζόν!

Στο μεγάλο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανελευσινιακό, η ομάδα του Κορυδαλλού απέσπασε ένα από τα δύο αποτελέσματα που χρειαζόταν πριν την έναρξη, κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο και θα δώσει το «παρών» στα μπαράζ ανόδου μαζί με τους άλλους έξι πρωταθλητές της Κατηγορίας!

Στο γήπεδο της Νίκαιας και μπροστά σε περίπου 2000 φιλάθλους, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, που διατήρησε τους «βυσσινί» στην πρώτη θέση και εμπόδισε τους «σταχυοφόρους» να βρεθούν σε αυτή. Μάλιστα, ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ, «παγώνοντας» το γήπεδο στο 15ο λεπτό, όταν ο Λάμπρου σκόραρε με σέντρα σουτ, αιφνιδιάζοντας τον Χαλκίδη (0-1). Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης μόλις λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+1'), με τον Κρητικό να γυρίζει όμορφα το κορμί του από θέση μέσα στην «καρδιά» της περιοχής και με δεξί πλασέ να νικάει τον Γκλώτσο για το 1-1. Στο δεύτερο μέρος έλειψαν οι μεγάλες ευκαιρίες, με τις αμυντικές γραμμές να αποκρούουν τις όποιες προσπάθειες. Οι δυνατές μονομαχίες και τα ατομικά λάθη ήταν το κυρίαρχο στοιχείο σε αυτό το διάστημα, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν απειλές προς την εστία του Χαλκίδη. Το τελευταίο σφύριγμα του Σταυρουλάκη, ο οποίος είχε μία πολύ καλή διαιτησία, έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες του γηπέδου! Από την άλλη, η ομάδα του Πανελευσινιακού απέδειξε πως άξια βρέθηκε να διεκδικεί το «χρυσό» εισιτήριο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Μητροφάνης-Μητράκος (Αθηνών)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος (65' Δημακάκος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Ποτουρίδης, Μακρυγιάννης (72' Μακρίδης), Κρητικός, Θεοδωρίδης (82' Νάστος), Κυριαζής (82' Τσιαβός)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λάμπρου, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Λώλος (61' Λαζαρίδης), Αντωνακόπουλος, Μπούση, Σεκούμπα (84' Βαγγέλης), Ερρέρα (79' Τσακίρης), Μουσκάι (61' Κατίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35