social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιγαρίδας: Θέλουμε να είμαστε ρυθμιστές της ανόδου

Τσιγαρίδας: Θέλουμε να είμαστε ρυθμιστές της ανόδου

Το έργο των ομάδων της Ευρυτανίας, είτε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είτε σε διαδικασία μπαράζ για την άνοδο εκεί, είναι διαχρονικά δύσκολο.

Η έλλειψη ομάδων και ποδοσφαιριστών, που συνδέεται άρρηκτα και με ένα ευρύτερο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετές περιοχές της επαρχίας, δεν επιτρέπουν στη διοργάνωση ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Κάπως έτσι, εκ των αουτσάιντερ της διαδικασίας στον 6ο όμιλο χαρακτηρίζεται ο Αίολος Καρπενησίου, που θα υποδεχθεί την Κυριακή (8/5) τον ΑΟ Χαλκίδας στην πρεμιέρα. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως στις τάξεις του δεν υπάρχουν φιλοδοξίες και στόχοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε στο Soccerlive ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τσιγαρίδας. «Από το 2011 έως σήμερα οι ομάδες της Ευρυτανίας έχουν συμμετάσχει σε μπαράζ πέντε φορές. Συνολικά έχουν πετύχει 13 γκολ και έχουν δεχθεί 96 γκολ, ενώ έχουν πάρει μόνο έναν βαθμό! Κάθε χρόνος που περνάει, η κατάσταση είναι χειρότερη και πιο δύσκολη, επειδή έχουμε και δημογραφικό πρόβλημα. Από μόνο του αυτό δείχνει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τις ομάδες του νομού μας, οι οποίες, μην έχοντας αγωνιστικό ρυθμό και παραστάσεις, όταν έβγαιναν στα μπαράζ, αντιμετώπιζαν πιο δυνατές ομάδες από άλλες ενώσεις» σχολίασε στην εισαγωγή του ο 51χρονος προπονητής και πρόσθεσε με ειλικρίνεια: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο φθίνει χρόνο με το χρόνο. Όλοι οι νομοί έχουν πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα. Δεν ξέρω αν το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχει πέσει γενικότερα, όμως νομίζω πως όλα θα εξαρτηθούν από το επίπεδο στο οποίο θα βρεθούν οι άλλες ομάδες».

Για την παρουσία της δικής του ομάδας, ο Δ. Τσιγαρίδας υπογράμμισε: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πραγματικά να κάνουμε την έκπληξη, αν μπορέσουμε, δημιουργώντας προβλήματα στους αντιπάλους μας. Θα θέλαμε τουλάχιστον να είμαστε ρυθμιστές της ανόδου, αν μπορέσουμε. Έχουμε ένα θέμα στον αριθμό των παικτών μας και ελπίζω ότι σε αυτό το σύντομο πρωτάθλημα δεν θα έχουμε τραυματισμούς ή απώλειες από κάρτες. Αν αυτό το ξεπεράσουμε, πιστεύω ότι θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Τέλος, σχετικά με την προσπάθεια του Αιόλου στην Α' ΕΠΣ Ευρυτανίας ανέφερε: «Σαν ομάδα του νομού πραγματοποιήσαμε μία από τις καλύτερες πορείες. Δεν δεχθήκαμε γκολ και κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθήσαμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία, να έχουμε έναν ρυθμό και να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35