social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προοδευτική από άλλον πλανήτη, ισοπέδωσε τον Ηρακλή Λάρισας (4-0)

Προοδευτική από άλλον πλανήτη, ισοπέδωσε τον Ηρακλή Λάρισας (4-0)

Μια Προοδευτική σεληνιασμένη έκανε ότι ήθελε σήμερα στο γήπεδο στο ματς με τον Ηρακλή Λάρισας και στο ντεμπούτο του Γιάννη Μάγγου στο πάγκο της ιστορικής ομάδας επικράτησε με 4-0 για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ιστορική ομάδα του Πειραιά μετά από τρια ματς φτάνοντας τους 4 βαθμούς και την 5η θέση στην κατάταξη. Αντίθετα ο Ηρακλής Λάρισας παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης με μόλις 1 βαθμό μετά από τρεις αγώνες.

Όσον αφορά τον αγώνα στο α' μέρος το ματς ήταν ισορροποημένο μέχρι το 27' όπου έγινε το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Προοδευτική κυριάρχησε και έδειξε ότι ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Μακρυγιάννης ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 31' και πέτυχε δυο γκολ (41', 55') ενώ έκανε άνω κάτω την άμυνα των Θεσσαλών.

Μόλις στο 10' ο Ζαφειρίου έκανε το φάουλ με τον Γκαλίτσι να κάνει την κεφαλιά και τον Χαλκίδη να μπλοκάρει.

Στο 12' ο Τσαφταρίδης σέντραρε και το σουτ του Μεγαρίτη πέρασε άουτ, ενώ στο 15' ο Ηρακλής Λάρισας είχε νέα καλή στιγμή με το σουτ του Γκίκα. Στο 27' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Ποτουρίδης έκανε τη σέντρα και ο Κρητικός με προβολή νίκησε τον Παπαγιάννη για το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που έκαναν το 2-0 στο 41'.

Ο Κυριαζής έκανε τη σέντρα ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Λάρισας έδιωξε και ο Μακρυγιάννης στην επαναφορά με κεφαλιά σε ανυπεράσπιστη εστία δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με ψυχολογία στο γήπεδο και έδειξαν ότι πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 47' ο Κρητικός βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Κυριαζή που έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα. Στο 55' η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν ο Μακρυγιάννης με σουτ έκανε το 3-0. Στο 71' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Πατσατζόγλου με δεύτερη κίτρινη.

Στο 72' η Προο βγήκε στην κόντρα με τον κορυφαίο του γηπέδου, Μακρυγιάννη που έκανε το σουτ μετά από μια κούρσα 20 μέτρων με τον Παπαγιάννη να αποκρούει. Στη συνέχεια της φάσης ο Κούλπας έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Αλεξίου. Στο 75' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μαρινογλου για τους φιλοξενούμενους καθώς ανέκοψε ως τελευταίος παίκτης τον Αλεξίου. Το σόουτ της Προοδευτικής ολοκληρώθηκε στο 75' όταν ο Ποτουρίδης με σέντρα σουτ πέτυχε το πιο όμορφο γκολ των γηπεδούχων για το τελικό 4-0. Στο 86' ο Ήρακλής έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ όμως το σουτ του Αγροδήμου κατέληξε στο δοκάρι του Χαλκίδη.

Άριστη η διαιτησία του Ματσούκα (ΣΔ Αιτ/νιας). 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος) Χαλκίδης, Νάστος, Δημακάκος (66' Παρασκευόπουλος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (31' Αλεξίου), Ποτουρίδης, Κρητικός (81' Τσιαβός), Κυριαζής (66' Όμο), Γκόγκα (31' Μακρυγιάννης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιαδης) Παπαγιάννης, Παπαγεωργιου, Δοδοντσάκης (59' Κακαβίτσης), Γκαλίτσιος, Κούλπας, Αγροδήμος, Μπάμης (59' Μαρίνογλου), Παπαδόπουλος (59' Χρηστίδης), Αλεξίου (86' Σταματης), Ζαφειρίου, Γκίκα

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35