social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Προο» ανόδου, διπλό στο Ρουφ (0-2)!

«Προο» ανόδου, διπλό στο Ρουφ (0-2)!

Φαίνεται πως τελικά της ταιριάζουν περισσότερο τα... ζόρικα της Προοδευτικής! Από τη στιγμή που βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο και αφού πρώτα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, η ομάδα του Κορυδαλλού έχει εξαπολύσει την αντεπίθεσή της, που πλέον την έχει φέρει εντός της πρώτης τετράδας των μπαράζ, που είναι και η προνομιούχος για άνοδο στη Super League 2!

Μετά το εμφατικό 4-0 απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, οι «βυσσινί» του Γ. Μάγγου πέρασαν σήμερα (1/6) νικηφόρα από το γήπεδο του Ρουφ, όπου επικράτησαν με 2-0 του τοπικού ΠΑΟ, προσπερνώντας τον μάλιστα στη βαθμολογία. Από την άλλη, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονταν για το ματς οι Μάντζιος, Γκιοατά και Νιτσάκης, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου καταγράφηκε και η απώλεια του Καραλή λόγω τραυματισμού.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, έως ότου φτάσουμε στο 40ο λεπτό, όπου υποδείχθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Κυριαζή από τον Βενάρδο. Ο Κρητικός εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 0-1 στο 41ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να πιέσουν την εστία του Χαλκίδη, ενώ στο 67ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Κατσούλη, με τον διαιτητή Ανδρικόπουλο να έχει διαφορετική άποψη και να δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο στον παίκτη του Ρουφ, αφήνοντας την ομάδα του να αγωνιστεί και με αριθμητικό μειονέκτημα στο εναπομείναν διάστημα. Παρ' όλα αυτά, οι κόκκινοι έβγαλαν ψυχικά αποθέματα, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, με αποκορύφωμα τη φάση του 82ου λεπτού, όταν η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από την προβολή του Καλλέργη. Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν να σφραγίσουν τη νίκη τους με ένα δεύτερο γκολ στο 94ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Κυριαζής γύρισε την μπάλα και ο Τσιαβός σκόραρε από κοντά για το 0-2.

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Μανούρας (Δυτικής Αττικής)-Καλορογιάννης (Πιερίας)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Βενάρδος, Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου, Νατσιόπουλος (64' Ζάχη), Λαθούρης (60' Καλαμβόκης), Ψυχογιός (64' Στεφάνοβιτς), Καλλέργης, Καραλής (53' λ.τρ. Φιλιμέγκας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος): Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος (80' Τσουκαλάς), Νάστος, Όμο, Μεγαρίτης, Κυριαζής, Ποτουρίδης (32' λ.τρ. Αμπντέλ Ραχήμ), Κρητικός (80' Τσιαβός), Μακρυγιάννης (76' Γκόγκα), Δημακάκος

 


Σχετικά άρθρα

Ζαχαράκης στην Προοδευτική

Μεσολόγγης: Ισορροπημένο το παιχνίδι με την Προοδευτική

Πάει Super League 2 ο ΠΑΟ Ρουφ! - «Ιστορική μέρα για τον σύλλογό μας»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35