social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστική «Σάντα», απέδρασε με Καλογερά από το Τυμπάκι (0-1)

Αποφασιστική «Σάντα», απέδρασε με Καλογερά από το Τυμπάκι (0-1)

Την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα της, αλλά και δεύτερη συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε σήμερα (29/1) η Αγία Παρασκευή, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι στη μάχη της σωτηρίας θα είναι πολύ... σκληρή για να πεθάνει!

Η «Σάντα» απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από το Τυμπάκι, όπου επικράτησε με 1-0 του τοπικού ΑΟΤ, που από την πλευρά του υπέστη καταδικαστική ήττα.

Το παιχνίδι έγινε σε ένα «βαρύ» τερέν και κρίθηκε από ένα γκολ που σημείωσε στο 58ο λεπτό ο Καλογεράς με πλασέ μετά από ασίστ του Λαμπρίδη. Κατά τα άλλα, ήταν ένα ματς κέντρου, στο οποίο φαινόταν πως όποια ομάδα πετύχαινε το γκολ, θα ήταν εκείνη που θα είχε και το σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε σύρραξη ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και ανθρώπους που βρίσκονταν στους πάγκους των δύο ομάδων.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής, Σιγανός (Λασιθίου)-Οβάκογλου (Χανίων)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Κουτεντάκης Μιχάλης): Δημαράκης, Γκελοσάνι, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Βρεττός, Μεϊρέλες, Σένκα, Ζαφείρης, Τριανταφυλλίδης, Παπανδρέου (65' Στ. Καργάκης), Βακράκος (65' Σπυριδάκης)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κωνσταντακόπουλος Πάρης): Αραμπατζής, Κόλιας, Χατζίου, Μπότος, Ριτσωτάκης, Κοντοές, Λαμπρίδης, Γιανόπουλος, Καλογεράς (68' Κατσέρης), Σταμούλης, Κραψίτης (85' Μπαρμπιέρι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35