social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν στην ισοπαλία Αγ. Παρασκευή και Θύελλα Ραφήνας (1-1)

Έμειναν στην ισοπαλία Αγ. Παρασκευή και Θύελλα Ραφήνας (1-1)

Είχαν αμφότερες τις στιγμές τους για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Τελικά, Αγία Παρασκευή και Θύελλα Ραφήνας έμειναν στο ισόπαλο 1-1, έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο που πρόσφερε συγκινήσεις, αλλά και αρκετές δυνατές μονομαχίες.

Οι γηπεδούχοι πρόσθεσαν άλλον έναν βαθμό στη συγκομιδή τους, στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν από την κορυφή της κατάταξης, όπου πλέον βρίσκεται μόνη της η Μαρκό.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι «λιγνιτωρύχοι»... πάγωσαν το γήπεδο, παίρνοντας το προβάδισμα με σουτ του Τόσκα έπειτα από ασίστ του Μπρέμπου (0-1). Η «Σάντα» προσπάθησε να απαντήσει, όμως λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο πλήγμα στο 52ο λεπτό. Ο διαιτητής Ωραιόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα έπειτα από επαφή της μπάλας με χέρι αμυνόμενου, όμως ο Χίσο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα έντεκα βήματα και, ακολούθως, ο Μπρέμπος σούταρε άουτ. Αντί, λοιπόν, να γίνει το 0-2, η Αγ. Παρασκευή ευτύχησε λίγο αργότερα να φτάσει στην ισοφάριση. Ήταν το 61ο λεπτό όταν ο Κραψίτης σέντραρε και ο Κατσέρης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Με ανεβασμένη ψυχολογία, πλέον, οι γηπεδούχοι αναζήτησαν το νικητήριο γκολ, έχοντας κάποιες καλές περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσαν να το έχουν πετύχει, ενώ και η Θύελλα φάνηκε απειλητική σε μία φάση λίγο πριν την εκπνοή.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Παπαδόπουλος-Καραγιάννης (Δυτικής Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Χατζίου, Μωραΐτάκης, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Καλογεράς (58' Κωτσάκης), Δακτυλίδης (58' Κασνέτση), Κατσέρης, Μπουτσικάρης (90' Σταμούλης), Κραψίτης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Μπρέμπος (79' Σουλτανίδης (94' λ.τρ. Μπαριτάκης)), Μαρτίνος, Δημητρίου, Χίσο, Τόσκα, Γκούμας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35