social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όνειρο» ο Εθνικός, πήρε και τη Μαρκό (0-2)!

«Όνειρο» ο Εθνικός, πήρε και τη Μαρκό (0-2)!

Σερί πρωταθλητισμού «τρέχει» πλέον ο Εθνικός και κάνει τον κόσμο του να «ονειρεύεται» άνοδο!

Μπροστά σε περισσότερους από 300 φιλάθλους της, η ομάδα του Πειραιά πέρασε νικηφόρα και από το Μαρκόπουλο, όπου επικράτησε με 2-0 της τοπικής Μαρκό και έφτασε στις πέντε συνεχόμενες νίκες, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς! Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι, παρά και τα αρκετά προβλήματά του, ο Εθνικός νίκησε με κυριαρχικό ποδόσφαιρο μέσα στην έδρα της μία ομάδα που μόλις την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα...

Οι κυανόλευκοι ευτύχησαν στο πρώτο ημίχρονο να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε ένα κρίσιμο κομβικό σημείο. Συγκεκριμένα, στο 44' υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Φλώρου από σέντρα του Διάκου, ο οποίος από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 57' σημειώθηκε το 0-2 με εξαιρετικό σουτ του Αντωνίου από θέση εκτός περιοχής.

Στη συνέχεια, οι πράσινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι ποδοσφαιριστές του Β. Χαντέ διαχειρίστηκαν θαυμάσια το προβάδισμά τους και έφτασαν στο «τρίποντο».

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Ρούσσος-Τζανής (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης, Φλώρος, Μουσταφίδης, Τσίκλος, Μπέλερης, Πίκουλης, Γκέζος (46' Σουλελές), Βασιλειάδης (70' Νατσιόπουλος), Φουάσης (65' Πίκουλας), Κράσι

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Χρούστινετς, Μαλάι, Νταλακούρας (67' Θεοδώρου), Διάκος, Δρόσης (88' Παπαγεωργίου), Αντωνίου (79' Σάμιος), Μπερνιδάκης (67' Δώδας).

 


Σχετικά άρθρα

Πέτρος Δημητρίου: «Η προσπάθεια έγινε...»

ΑΟΑΝ: Χωρίς Χύσι με Εθνικό

Εθνικός Πειραιά: Έναρξη προετοιμασίας και τεχνικό επιτελείο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35