social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Mάγγος: Ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της σεζόν

Mάγγος: Ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της σεζόν

Με τη μεσοβδόμαδη νίκη του στο Κερατσίνι, στο ντεμπούτο του Γιάννη Μάγγου στην τεχνική ηγεσία, ο Φωστήρας πέτυχε να μειώσει την απόστασή του από την κορυφή του 5ου ομίλου στους τέσσερις βαθμούς.

Πλέον, η ομάδα του Ταύρου ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κυριακή (19/3) την -πρωτοπόρο μαζί με τον Γιούχτα- Θύελλα Ραφήνας, με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό να σημειώνει στο Soccerlive πως πρόκειται για ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της σεζόν. «Είναι ένα παιχνίδι κομβικό, ένα από τα πιο κομβικά της σεζόν, το οποίο θα κρίνει αν μπορούμε να ελπίζουμε κάτι περισσότερο για τη συνέχεια και εννοώ σε σχέση με την άνοδο. Τα παιδιά έχουν ένα πολύ καλό επίπεδο, ο Φωστήρας είναι μία ποιοτική ομάδα και μετά το σημαντικό διπλό σε μία αήττητη έδρα, έχουν επανορθώσει και την ψυχολογία τους» διαπίστωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η Θύελλα είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει».

Ο Γ. Μάγγος καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Πεχλιβανίδη, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο πρόσφατο παιχνίδι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35