social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πόντο-πόντο η Αγ. Παρασκευή, ισοπαλία και με Μαρκό (1-1)

Πόντο-πόντο η Αγ. Παρασκευή, ισοπαλία και με Μαρκό (1-1)

Άλλη μία ισοπαλία, την έβδομη στους τελευταίες οκτώ αγώνες της (!), πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αγία Παρασκευή, που δίνει αδιάκοπα τη μάχη της για τη σωτηρία, αυξάνοντας τη συγκομιδή της πόντο-πόντο!

Σήμερα (26/3) το απόγευμα, στο γήπεδο Νότου της Αγ. Παρασκευής, η «Σάντα» έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Μαρκό, που επίσης έχασε την επαφή της με την κορυφή του 5ου ομίλου, μετά και τη νίκη του Γιούχτα στο Μοσχάτο.

Μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους, οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Κράσι έβγαλε κάθετη πάσα στον κενό χώρο για τον Σουλελέ, εκείνος μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Αραμπατζή για το 0-1. Η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα συνέχισε να έχει την υπεροχή και να ελέγχει το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν ανεπιτυχώς να απειλήσουν σε αυτό το διάστημα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η «Σάντα» μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι, ασκώντας σε ορισμένα σημεία έντονη πίεση στην καλά οργανωμένη και σθεναρή άμυνα των φιλοξενούμενων. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 74', όταν ο Μπουτσικάρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωτσάκης, που είχε έρθει λίγο πριν από τον πάγκο, σηκώθηκε ψηλά για να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βουτσελά και ακολούθως να σκάσει μέσα από τη γραμμή του τέρματος για το 1-1 μέσα σε αποθέωση!

Με καλή ψυχολογία και ώθηση από τον γκολ που πέτυχε, η «Σάντα» συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς, δημιούργησε προϋποθέσεις για κάτι περισσότερο, όμως το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Γιαπιτζόγλου τη βρήκε να συμβιβάζεται με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητές: Γιαπιτζόγλου, Τσαγανού (Δυτ. Αττικής)-Αρέστης (Δωδεκανήσου)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Δακτυλίδης (81' Κασνέτση), Σταμούλης (64' Κωτσάκης), Κατσέρης (81' Καλογεράς), Μπουτσικάρης, Κραψίτης (89' Μούζος)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Φουάσης, Μουσταφίδης, Λαμπρόπουλος, Κράσι, Σουλελές (86' Χάιδος), Μουστάκης, Πίκουλας (51' Βασιλειάδης), Πιέτρης (67' Γκέζος), Τσίκλος, Πίκουλης (86' Αλέμης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35