social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εύκολα η Ρόδος και άλμα τίτλου κόντρα στον Παλληνιακό

Εύκολα η Ρόδος και άλμα τίτλου κόντρα στον Παλληνιακό

 Βρίσκοντας τον τρόπο να σκοράρει στην επανάληψη, η Ρόδος επικράτησε με 2 – 0 του ΑΟ Παλληνιακού και μπήκε έτσι με το δεξί πόδι στο 2020 διατηρώντας την βαθμολογική διαφορά ασφαλείας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι «πράσινοι» είχαν καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και δεν έδειξαν επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία του τελευταίου διαστήματος, ωστόσο είχαν απέναντι τους μια ομάδα που ήταν διαβασμένη και σωστά στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να μην μπορούν να βρουν τους ελεύθερους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία στα πρώτα 45 λεπτά. Στην επανάληψη, ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος έκανε ακόμα πιο επιθετικό το σχήμα του βάζοντας στον αγώνα και τον Αντώνη Γιόνδη ο οποίος επανήλθε μετά από αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού. Τα «ελάφια» αύξησαν την πίεση τους και μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σκοράροντας από τα έντεκα βήματα σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Η Ρόδος από εκεί και πέρα έδειξε να παίζει πιο ελεύθερα ωστόσο το 1 – 0 δεν την διασφάλιζε μιας και ο Παλληνιακός δεν έδειξε διατεθειμένος να μην διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι όμως ψύχραιμα έκαναν σωστή διαχείριση και εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά κενά που είχε στην άμυνα η φιλοξενούμενη ομάδα (έπαιζε επιθετικά αναζητώντας την ισοφάριση), πετυχαίνοντας στην κόντρα ένα δεύτερο τέρμα, «καθαρίζοντας» έτσι τον αγώνα».

 

Στο 6’ ο Βουργουτζής έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 9’ ο Κυριόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να παίρνει ύψος και ο Τζήμας αφού άπλωσε και τα δυο του χέρια την έστειλε να καταλήξει κόρνερ.
Στο 31’ ο Τσάκαλος έκανε λάθος διώξιμο με τον Χατζησάββα να κερδίζει τη μπάλα και να σουτάρει από καλό σημείο αλλά ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού έπεσε στη δεξιά του γωνιά και απόκρουσε.
Στο 60’ μετά από ωραίο συνδυασμό ο Γιόνδης που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας ανατράπηκε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχψα ο Μισέλ για να κάνει το 1 – 0.
Στο 75’ ο Δρόσης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε ένα διαγώνιο συρτό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 78’ μετά από αντεπίθεση, ο Χατζησάββας έκανε μια εξαιρετική βαθιά μπαλιά προς τον Μπουντόπουλο. Αυτός πήρε τη μπάλα, μπήκε ωραία στην περιοχή και μετά από θαυμάσια προσποίηση με πλασέ έκανε το 2 – 0, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Τζήμας, Παπαθανασίου (46’ Γιόνδης), Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σούλης (86’ Αγγελίδης), Μισέλ, Μπίσα (83’ Σταυλάς), Τριχάκης (72’ Σουλάι), Χατζησάββας, Βουργουτζής, Μπουντόπουλος
ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσάκαλος, Λάζαρης (88’ Κάραβος), Τρυφιάτης (83’ Κασάπης), Ματζώρος, Κολοτούρος, Σπίνος, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος, Κοβάνης, Μπαμίχα (57’ Δρόσης)

πηγή news12.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35