social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρομερός Αστέρας Βάρης 3-0 τον Καραβά

Τρομερός Αστέρας Βάρης 3-0 τον Καραβά

Σαρωτικός ο Αστέρας, 3-0 τον Καραβά στη Βάρη!

Με… φόρα από τη Σάμο και το 6-3 επί του τοπικού Πυθαγόρα, ο Αστέρας Βάρης σάρωσε με 3-0 στην έδρα του και τον Καραβά, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ναπολέοντα Γκούμα (δύο γκολ-μία ασίστ). Πρώτη ήττα για τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα ύστερα από την λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στη Θύελλα.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δραστήρια τον αγώνα, όμως πιο απειλητικοί ήταν οι γηπεδούχοι που είδαν τον Νικολακόπουλο στο 18’ να αποχωρεί τραυματίας με μυϊκό πρόβλημα. Φάουλ του Γκούμα εξουδετέρωσε ο Λέτσο στο 12’, κακή απόφαση του Παπάζογλου στο 20’ ενώ βγήκε «φάτσα» με την εστία κι έπειτα… καταιγίδα!
Ο Γκούμας με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής έστειλε στο «Γ» την μπάλα και το 1-0 ήταν γεγονός στο 26’ παρά την προσπάθεια του Λέτσο. Στο 33’ οι Ντούλιας-Νάκας-Γκούμας συνεργάστηκαν και ο τελευταίος με δυνατό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τη Βάρη, αλλά και τα δικά του. Στο επόμενο λεπτό ο Ντάφλας δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Μαρινάκη, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 39’ ο Λένγκα με ωραίο τάκλιν γλίτωσε ένα τρίτο γκολ από τον Καλιαμπάκα. 
Το 2-0 έριξε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, με το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου να μην βρίσκει την αντίδραση που χρειαζόταν. Οι στατικές φάσεις δεν ανησυχούσαν τον σταθερό Μαρινάκη και τελικά, ήρθε το 3-0 στο 72’ χάρη στον Καλιαμπάκα που εκτέλεσε τον Λέτσο ύστερα από πάσα του Γκούμα. Ο πορτιέρε του Καραβά σταμάτησε στο 77’ τον «καυτό» επιθετικό του Αστέρα, ενώ ο Μάγγος άγγιξε το 4-0 στο 85’. Στο 88’ ο Λένγκα βγήκε νοκ-άουτ με πρόβλημα στο πόδι και οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες μια δύσκολη αναμέτρηση. Τελικό σκορ, 3-0!  
*Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το fair play των παικτών του Μιχάλη Κάτσικα στο 35’. Ο Λένγκα ήταν πεσμένος κοντά στο κόρνερ την ώρα που είχε την επίθεση ο Αστέρας. Βλέποντας κάτω τον συναθλητή τους έκριναν σωστό να πετάξουν την μπάλα σε πλάγιο. 
Κάρτες: 11’ Κορακιανίτης, 45+1’ Ατματσίδης.  
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψυχούλας, Παγουράς - Δέλης (Βοιωτίας). 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς, Νάκας (70’ λ. τρ. Δημητρόπουλος), Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος (18’ λ. τρ. Νταμπίζας), Μάγγος, Παπάζογλου, Χάιδος, Καλιαμπάκας (82’ Σαχσανίδης), Γκούμας, Ντούλιας (82’ Ντάγκρας). 
ΚΑΡΑΒΑΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Λέτσο, Μουρελάτος (59’ Στρέφι), Μύρκος, Κορακιανίτης, Λίτσι, Νικολόπουλος (83’ Βοϊδονικόλας), Παπασπύρος (70’ Σελμανάι), Ντάφλας, Ατματσίδης, Κιάφα (83’ Τσακίρης), Λένγκα.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35