social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ ο Αίας Σαλαμίνας έκανε το 3Χ3, 1-0 τον Πανελευσινιακό

Σούπερ ο Αίας Σαλαμίνας έκανε το 3Χ3, 1-0 τον Πανελευσινιακό

Με «χρυσή αλλαγή» τον Μπίσα, που σκόραρε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ο Αίας Σαλαμίνας επικράτησε 1-0 του Πανελευσιανιακού και έκανε το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ασταμάτητος Αίας Σαλαμίνας παρέσυρε και τον Πανελευσινιακό!
 
Η ομάδα του Βαγγέλη Λαϊβερά επικράτησε 1-0 και των «σταχυοφόρων», συνεχίζοντας την αλάνθαστη πορεία της στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, φτάνοντας στις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.
 
Πρόσωπο της αναμέτρησης, όπως εξελίχθηκε, ήταν ο Μπίσα, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και στο 48’ κατάφερε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, γράφοντας το τελικό σκορ.
 
Έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίωρο, ο Πανελευσινιακός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, όταν στο 30’ ο Μακρίδης έκανε το σουτ με εξωτερικό φάλτσο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά, πάνω από την εστία του Βουτσινά.
 
Αυτή η φάση «αφύπνισε» τους γηπεδούχους, που δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους στην αντίπαλη εστία και στο 35’ ο Μπιμάι, με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπουρού από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων.
 
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Βαγγέλης Λαϊβεράς πέρασε στο παιχνίδι τον Μπίσα και εκείνος φρόντισε να τον δικαιώσει άμεσα, καθώς έκλεψε την μπάλα από τον Κακάμη και με δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία δεν άφησε περιθώριο στον Σκλια. Ο ίδιος παίκτης στο 60’ έχασε ακόμα μία ευκαιρία να κάνει το 2-0 και στο 62’ σε τετ-α-τετ με τον Σκλια έστειλε την μπάλα άουτ.
 
Τη μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» από νωρίς το παιχνίδι, την έχασε ο Λεσάι, όταν με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σκλια.
 
Από την πλευρά του, ο Πανελευσιανιακός από τη στιγμή που είχε καταφέρει να μείνει στο ματς, έχασε τη μεγάλη του ευκαιρία στο 85’. Ο Σεκούμπα δεν μπόρεσε να πιάσει ανενόχλητος την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Μακρίδης που έκανε το σουτ, είδε την μπάλα να πηγαίνει κόρνερ από τη σωτήρια παρέμβαση του Τζαφέρι.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Αίας Σαλαμίνας (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Βουτσινάς, Τζαφέρι, Λιάτος, Μπιμάι, Λεσάι, Φιλιμέγκας (46’ Φιλίπ), Κουπετώρης (84’ Τάνκας), Πινέιρο (89’ Μπαντούνας), Πάβλιτς, Μπουρούς (46’ Μπίσα), Ντιανέζεβιτς (60’ Ρεσβάνης)
 
Πανελευσινιακός (Θεόφιλος Καλύβας): Σκλιας, Κακάμης (51’ Ατματσίδης), Οικονομόπουλος, Ζώνας, Μπούσης (60’ Κακοσίμος), Δουκάκης, Τούσης (77’ Μπεχλής), Σεκούμπα, Μακρίδης, Λάμπρου (77’ Μπουρντένης), Μαρής.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35