social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάπιος: Το ποδόσφαιρο θέλει προγραμματισμό όχι σύστημα «ακορντεόν»

Πάπιος: Το ποδόσφαιρο θέλει προγραμματισμό όχι σύστημα «ακορντεόν»

Τη δική του θέση για τα όσα ακούγονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κατέθεσε ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης, Δημήτρης Πάπιος.

Ο ίδιος στάθηκε στις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν προκειμένου να ξεκινήσουν οι ομάδες τον προγραμματισμό τους ενώ στάθηκε και στο κομμάτι της αναδιάρθρωσης.

Αναλυτικά

"Το ποδόσφαιρο θέλει προγραμματισμό. Το σύστημα ακορντεόν το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να το ακολουθήσει. Ειδικά σε μια κατηγορία όπως η Γ' Εθνική η οποία έχει πολύ περισσότερες υποχρεώσεις από τα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν γίνεται να συνάδει με ένα σύστημα "ακορντεόν" το οποίο θα φέρει περισσότερη αναστάτωση απ' ότι υπάρχει στην κατηγορία ειδικά της Γ' Εθνικής. Θα πρέπει να υπάρξουν αποφάσεις οι οποίες θα ανοίξουν το δρόμο για σωστό προγραμματισμό, είτε προς την κατεύθυνση του ανοίγματος είτε προς την κατεύθυνση του κλεισίματος".

Για το κομμάτι της αναδιάρθρωσης, ο γνωστός επιχειρηματίας υπογράμμισε:

"Οι αναδιαρθρώσεις όχι μόνο τώρα αλλά και παλαιότερα θα πρέπει να γίνονται με γνώμονα το συμφέρον των ομάδων. Μετά απ' όλη αυτή την λαίλαπα την οποία διανύουμε θα πρέπει πρώτα να κατασταλάξει η κατάσταση και μετά να δούμε ποιες ομάδες μπορούν πραγματικά να συνεχίσουν, είτε στην Γ' Εθνική είτε στην μεγαλύτερη κατηγορία. Κύριοι πρέπει να προγραμματίσουμε το μέλλον μας. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση, είτε αρνητική είτε θετική, αλλά σύντομα και όχι οι ομάδες να αγωνιούν".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35