social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε το Κερατσίνι με τη σκέψη όλων να βρίσκεται στον Χαλβατζίου

Νίκησε το Κερατσίνι με τη σκέψη όλων να βρίσκεται στον Χαλβατζίου

Μπορεί το Κερατσινί να επικράτησε με 1-0 του αποδεκατισμένου Ηλυσιακού για την 13η αγωνιστική όμως η σκέψη όλων στον σύλλογο του Πειραιά βρίσκεται στον άσο της ομάδας, Μπόρις Χαλβατζίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καλού συνάδελφου, Φώτη Περηφάνη, από την ιστοσελίδα stoplekto.gr, ο μόλις 18 ετών ποδοσφαιριστής στην προπόνηση της Παρασκευής τραυματίστηκε σε μια φάση χτυπώντας στα κάγκελα. Μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου μετά από εξετάσεις οι γιατροί τον έστειλαν στο σπίτι του. Όμως το πρωί του Σαββάτου το παιδί ξύπνησε αιμορραγώντας, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε με εσωτερική αιμορραγία, ενώ ήταν θέμα λεπτών ακόμα να χάσει και τη ζωή του. Ο άτυχος Μπόρις υπεβλήθη σε πετυχημένη εγχείριση αφαίρεσης νεφρού, και όλη η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη σε εκείνον με την ευχή να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας. Μετά από τέτοια περιστατικά είναι περιττό να μιλάμε για ποδόσφαιρο, καθώς για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι ανεπαρκής σε σημείο να κινδυνεύουν τα ίδια τα παιδιά μας, στην προσπάθειά τους να παίζουν το παιχνίδι που αγαπούν…..

Στο αγωνιστικό κομμάτι, και οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα από το πρώτο μέρος λόγω αποβολών των Χατσησοφρωνίου(33′) και Ρόπα Η.(36′) με δεύτερη κίτρινη.

Λίγο νωρίτερα στο 31′ οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Σκεντεράι, όμως την εκτέλεση που ανέλαβε ο Ντιρμίσι απέκρουσε ο Κοντοπίδης.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 71′ ο νεοεισελθών Καρέλης.

Την ομάδα του Κερατσινίου καθοδήγησε από τον πάγκο ο Μηνάς Χατζηαντωνίου, μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Τρίχο.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κούμπουλα, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Τριμπόνιας, Βαττής(86’ λ.τρ. Αγγελάκης), Στρίγγας, Κουλουριώτης(58’ Καρέλης), Χαρίτος(72’ Γκουριώτης), Ελέζι, Χατζησοφρωνίου, Ντιρμίσι(60’ Νικολέτος).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ(Γιώργος Αρχοντάκης): Κοντοπίδης, Ζουμπουρλάκης, Ρόπας Η., Μπουσάι, Σαμιώτης, Αμανατίδης(63’ λ.τρ. Ρόπας Κ.), Νομικός, Μουκίδης(75’ Γιαβρούδης), Κονδύλης, Μενδρινός, Χαραλάμπους(71’ λ.τρ. Ζαφείρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35