social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το όμορφο παραμύθι του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου!

Το όμορφο παραμύθι του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου!

Το που θα καταλήξει η φετινή... περιπέτεια του Φοίνικα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θα το φανερώσει η ίδια η ιστορία.

Ίσως, όμως, να έχει και τη λιγότερη σημασία η θέση στην οποία θα τερματίσει η ομάδα της Ν. Επιδαύρου, τουλάχιστον για τον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο οποίος απολαμβάνει σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν το παραμύθι που ξεδιπλώνει μία όμορφη παρέα από ένα χωριό του νομού Αργολίδας!

Μετά από πέντε αγωνιστικές στον 5ο όμιλο, το συγκρότημα του Δημήτρη Κρεμμύδα έχει καταφέρει να οδηγεί την κούρσα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και, μάλιστα, χωρίς «συγκάτοικο» στην κορυφή, παρότι έχει εκτίσει το ρεπό του! Ο Φοίνικας τα καταφέρνει περίφημα όχι μόνο απέναντι σε αντιπάλους που θεωρητικά βρίσκονται στα δικά του «μέτρα», αλλά και κόντρα σε ομάδες που χαρακτηρίζονται ως διεκδικητές της πρώτης θέσης! Μετά τον ιστορικό θρίαμβο της πρεμιέρας κόντρα στον Φωστήρα (2-0), ήρθε χθες (21/11) η επιτυχία απέναντι στη Σαντορίνη (2-1) να διατρανώσει πως... επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση! Μέχρι στιγμής, έχει περάσει νικηφόρα από την έδρα του -παραδοσιακά δυσκολοκατάβλητου- Χαραυγιακού (0-1), ενώ με «τρίποντο» έφυγε και από το Άστρος κόντρα στον Ερμή Μελιγούς (1-2), από τον οποίο ο Άγιος Ιερόθεος και η ΑΕ Ερμιονίδας απέσπασαν μόλις ισοπαλία.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη φετινή του παρουσία ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου κερδίζει θαυμαστές και εντυπώσεις!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35