social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλογιαννίδης: Ίσως δίκαιη η ισοπαλία, μπορεί και... ευνοϊκή!

Καλογιαννίδης: Ίσως δίκαιη η ισοπαλία, μπορεί και... ευνοϊκή!

Την εικόνα του αγώνα με την ΑΕ Ερμιονίδας (0-0), όπως τον παρακολούθησε ο ίδιος από τη δική του θέση, παρουσίασε ο Κώστας Καλογιαννίδης στην επικοινωνία που είχε το soccerlive μαζί του.

Ο τεχνικός του Ερμή Μελιγούς αναφέρθηκε αναλυτικά στις καλές στιγμές που είχαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι της Κυριακής (21/11), ενώ σχολίασε με νόημα πως ίσως τελικά να ήταν ευνοϊκό αποτέλεσμα για τη δική του ομάδα η ισοπαλία...

«Η εικόνα μου είναι ότι η ομάδα του Ερμή ήταν καθολικά καλύτερη από τον αντίπαλό της, χωρίς αυτό να μειώνει την προσπάθεια της Ερμιονίδας, η οποία προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν κλείστηκε, εμείς την κλείσαμε με το παιχνίδι μας. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για γκολ, είχαμε και αρκετές υποψίες ευκαιριών που διακόπηκαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μπορώ να μετρήσω τρεις με τέσσερις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, συν το χαμένο πέναλτι που είχαμε και, από την άλλη, μία ευκαιρία του αντιπάλου, όπου με μεγάλη δόση τύχης η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι» σημείωσε στο ξεκίνημά του και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ερμιονίδας προσπάθησε να διαχειριστεί το σκορ, τον χρόνο και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Σε κάποια σημεία κατάφερε να δείξει μια συγκεκριμένη δομή παιχνιδιού, υπάρχει όμως ένα γκολ για εμάς, που κατά την ταπεινή που άποψη κακώς ακυρώθηκε. Ο διαιτητής πήγε κατευθείαν στη σέντρα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ο επόπτης επέστρεψε, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ. Υπάρχει λίγο μετά ένα δικό μας τελείωμα στο δοκάρι, αλλά και ένα τετ α τετ που θα μπορούσε να έχει καταλήξει στα δίχτυα. Στο ίδιο διάστημα, η Ερμιονίδα έχει μία με δύο υποψίες ευκαιριών που θα μπορούσαν από το πουθενά να της δώσουν το παιχνίδι. Υπάρχουν, επίσης, δύο φάσεις στις οποίες ζητήσαμε πέναλτι και για τις οποίες οι ποδοσφαιριστές μου, που σε άλλη περίπτωση δεν θα το έκαναν, μου μετέφεραν πως επρόκειτο για παραβάσεις. Δεν υπάρχει βίντεο του αγώνα, επομένως δεν μπορώ να αποδείξω τα λεγόμενά μου». Σε εκείνο το σημείο συμπλήρωσε: «Οι ποδοσφαιριστές μου είχαν διάθεση σε πολύ υψηλό επίπεδο, έδειξαν χαρακτήρα ειδικά μετά το χαμένο πέναλτι, όπου μπήκαν πάλι στο παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως πέσαμε πάνω σε έναν τερματοφύλακα (σ.σ. Γιώργος Πονηρός), ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για την ομάδα του». Εν κατακλείδι, ο Κ. Καλογιαννίδης διατύπωσε το συμπέρασμά του: «Με όλα αυτά που προανάφερα, ίσως η ισοπαλία να ήταν δίκαιη. Ή μπορεί να ήταν ακόμα και... ευνοϊκή για εμάς, αφού καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό».

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35