social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Δείχνουμε σταθερότητα και συνέπεια

Χαντές: Δείχνουμε σταθερότητα και συνέπεια

Την ικανοποίησή του για την εικόνα της Ηλιούπολης στην αναμέτρηση με την ΑΕ Μυκόνου (3-0) εξέφρασε ο Βαγγέλης Χαντές, ο οποίος είδε την ομάδα του να πετυχαίνει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Φωστήρα (30/1).

«Είχαμε πολύ καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Φτάσαμε σε μία σχετικά άνετη επικράτηση και χωρίς να αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Συνεχίζουμε να δείχνουμε σταθερότητα και συνέπεια και αυτό είναι σημαντικό για εμάς» σχολίασε αρχικά ο νεαρός τεχνικός, για να προσθέσει σχετικά με την προσεχή υποχρέωση των κυανέρυθρων: «Κοιτάμε, πλέον, ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι για την Ηλιούπολη, όπως είναι αυτό απέναντι στον Φωστήρα. Είναι λίγο δύσκολη η εβδομάδα, αλλά θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε». Σε εκείνο το σημείο, μάλιστα, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον... δωδέκατο παίκτη: «Νομίζω ότι σε αυτό το ματς ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο κόσμος. Τον θέλουμε δίπλα μας, για να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη σε αυτό το ντέρμπι, που εφόσον έρθει, θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια».

Να σημειωθεί ότι η σημερινή (26/1) προπόνηση έγινε σε κλειστό χώρο, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα της Ηλιούπολης κινείται για την ολοκλήρωση ακόμη μίας μεταγραφής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35