social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση... ηρεμίας για Αιολικό

Πρόκριση... ηρεμίας για Αιολικό

Η επίτευξη της πρόκρισης απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας δεν μπορεί να συνιστά επιτυχία για τον Αιολικό.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, μετά τους τριγμούς που προκάλεσε η «λευκή» ισοπαλία με τη Θύελλα Ραφήνας, το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Όλυμπο Αγιάσου, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Λέσβου, ήταν μάλλον απαραίτητο για την επαναφορά της ηρεμίας. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-0 χάρη σε γκολ του Κουρούπη με φάουλ στο 10ο λεπτό και του Παπιομίτογλου με σουτ στο 70ο λεπτό. Όπως αναφέρει το sportlesvos, «ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν προτίμησε να ξεκουράσει τους βασικούς του πδοοσφαιριστές, κάνοντας λιγοστές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ωστόσο στην επανάληψη έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους παίκτες κάτω των 20 ετών που διαθέτει στο ρόστερ».

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης (67' Μωυσίδης), Κουρούπης, Πάτας, Τακίδης, Γιουκαρής, Κούβελιτς (80' Αναγνώστου), Πινιέιρο (65' Αποστολόπουλος), Παπιομίτογλου, Λαμπράκης (80' Μουστάκης), Πρωτούλης (65' Εμπουμπά)

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ (Θεόδωρος Παπαλόπουλος): Παπαλόπουλος, Θεοδώρου, Βαλσάμης, Ευαγγέλου, Τσαμπλάκος, Κοντονίκας, Χουλιάρας (57' Τσομπανέλλης), Ματθαίου, Γιαννακουδάκης, Συβρής, Ξυνός (67' Βουργουτζής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35