social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάτοικος Κορυδαλλού ο Παρασκευόπουλος-Συμφωνία με Προοδευτική

Κάτοικος Κορυδαλλού ο Παρασκευόπουλος-Συμφωνία με Προοδευτική

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι με τον Πανελευσινιακό, η Προοδευτική προχώρησε σε μια μεταγραφή ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το δυναμικό της και συγκεκριμένα την άκρη της οπισθοφυλακης. 

Συγκεκριμένα, οι βυσσινί ήρθαν σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους ακραίους αμυντικούς που αγωνίστηκαν πέρυσι και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παρασκευόπουλο που αποδεσμεύτηκε από τον Χαραυγιακό και συμφώνησε προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους βυσσινί.

Έχοντας κύρια χαρακτηριστικά τα εξαιρετικά αμυντικά του καθήκοντα καθώς και τη βοήθεια που προσφέρει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, το νέο απόκτημα της Προοδευτικής δεν θα αργήσει να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη. 

Το θετικό για τον Έλληνα προπονητή είναι ότι ο Παρασκευόπουλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα αφού καλύπτει θέση μικρού και δεν θα έχει πρόβλημα αναφορικά με το θέμα της προσαρμογής αφού γνωρίζει τον όμιλο, έχοντας παίξει και αντίπαλος της Προοδευτικής στο περσινό πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και στις υποδομές του Παναθηναϊκού. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35