social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωστήρας: Σπουδαία κίνηση με Μαρή

Φωστήρας: Σπουδαία κίνηση με Μαρή

Στον Φωστήρα μετά τις ανακοινώσεις της γενικής γραμματείας αθλητισμού για την επανέναρξη των προπονήσεων προετοιμάζονται ούτως ώστε οι κιτρινόμαυροι να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν πρωταγωνιστική θέση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση του Φονέα προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση δείχνοντας απτόητη από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Συγκεκριμένα κάτοικος Ταύρου θα είναι από δω και στο εξής ο Μιχάλης Μαρής.

Ο σπουδαίος αμυντικός μέσος που ρέει στο αίμα του η λέξη πρωταθλητισμός τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας Διονύση Πανταζή και πλέον αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η επίσημη θέση της ιστορικής ομάδας.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή με περίσσιες αρετές που μπορεί να βοηθήσει τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας έχοντας την εμπειρία των επαγγελματικών κατηγοριών.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του σπουδαίου αμυντικού μέσου ήταν ο Πανελευσινιακός ενώ κατά το παρελθόν έχει διαγράψει μία λαμπρή καριέρα σε ανώτερες κατηγορίες με τα χρώματα των Αχαρναϊκού, Αιγάλεω, Μανδραϊκου, Ιωνικού, Προοδευτική και πολλών άλλων ομάδων.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35