social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Ετοιμάζει σούπερ deal με Ηρακλή το Μοσχατο

Θέμα soccerlive: Ετοιμάζει σούπερ deal με Ηρακλή το Μοσχατο

Ο Ανδρέας Ηρακλής αποτελεί το... χειμερινό μεταγραφικό μπαμ της ΑΕ Μοσχάτου.

Η διοίκηση των Στεφάνου Φαναρίτη και Βασίλη Γκούμα κάτω από συντονισμένες ενέργειες δείχνουν ότι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει το ντεμαράζ που πρέπει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος για να πετύχει το στόχο της.

Στο πλαίσιο αυτό, οι 'πράσινοι' ήρθαν σε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις ακόμη και από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας.

Η αναφορά μας γίνεται στον Ανδρέα Ηρακλή, έναν σπουδαίο αμυντικό μέσο που μπορεί να καλύψει και θέση στην οπισθοφυλακή.

Ο πρώην άσος της Μαρκό σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση των Πειραιωτών τα βρήκε σε όλα και πλέον θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αρχοντάκη.

Οι λεπτοί χειρισμοί της διοίκησης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή, καθώς η προσέγγιση ήταν τέτοια που ώθησαν τον Ηρακλή στο να απαντήσει θετικά μέσα σε λίγα λεπτά. 

Όσον αφορά το βιογραφικό του εν λόγω μεσου, μια ματιά να ρίξει κανείς, θα παρατηρήσει ότι ο Ηρακλής εχει παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηρακλής έχει περάσει από Πανιώνιο, Κορωπί, Καλλιθέα γνωρίζοντας ανόδους, Απόλλωνα Σμύρνης ενώ είχε την τιμή να φορέσει τη φανέλα του ιστορικού Άρη στο πρωτάθλημα της Superleague.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35