social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραίτηση Κουνέλη στον Χαραυγιακό

Παραίτηση Κουνέλη στον Χαραυγιακό

Εξελίξεις σημειώθηκαν στο στρατόπεδο του Χαραυγιακού λίγο πριν κλείσει το 2020.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Κουνέλης παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, έχοντας τη θέση του α' αντιπροέδρου, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Πρόκειται για είδηση που προκαλεί έκπληξη αφού ο Κουνέλης βρίσκονταν τα τελευταία 40 χρόνια στο σύλλογο, με 15ετή παρουσία στη διοίκηση. 

Αναλυτικά

"Μετά από 40 χρονιά συνεχούς παρουσίας και 15 έτη δίπλα στο πλευρό του Μανώλη Φύτρου παραιτούμαι από το ΔΣ της ομάδας για καθαρά προσωπικούς λογούς. Η ομάδα τα τελευταία χρονιά είναι στην επικαιρότητα και πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες. Εύχομαι τα νέα μέλη που απορρόφησε το ΔΣ να είναι πάντα κοντά στην ομάδα όπως έκανα εγώ και όχι. Μονό τώρα που η ομάδα είναι στην επικαιρότητα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μανώλη Φύτρο για τα πάντα γιατί από μικρο παιδί με έχει δίπλα του. Ευχαριστώ και όλα τα μέλη του ΔΣ και προσωπικά τον β' αντιπρόεδρο Νίκο Κουντουριώτη που μαζί πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Εύχομαι στην ομάδα καλή πορεία η οποία είναι δεδομένη. Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο του Χαραυγιακου για την αγάπη του. Εύχομαι χρονιά πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35