social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αδάκτυλος: Φαβορί των μπαράζ το Χαϊδάρι, πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς

Αδάκτυλος: Φαβορί των μπαράζ το Χαϊδάρι, πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς

Με καθυστέρηση συγκριτικά με τις υπόλοιπες πρωταθλήτριες, από αύριο (24/5) ρίχνονται στη μάχη της ανόδου και οι ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στον 7ο όμιλο των μπαράζ.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» από τον... δεύτερο πρωταθλητή της Αθήνας, ΑΟ Χαϊδαρίου. Ενόψει της αυριανής μάχης, το Soccerlive συνομίλησε με τον τεχνικό των πρωταθλητών ΕΠΣΔΑ, Γιώργο Αδάκτυλο, ο οποίος χαρακτήρισε ως φαβορί του ομίλου τον αντίπαλο της ομάδας του, προσθέτοντας ότι η δική του ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος σε αυτή την «πρωτόγνωρη εμπειρία».

«Ξεκινάει μια διαδικασία για την οποία παλεύαμε όλο τον χρόνο. Δεν υπάρχει άγχος και δεν υπάρχει κανένας λόγος για άγχος! Έτσι κι αλλιώς, η ομάδα είναι αουτσάιντερ, είναι πρωταθλήτρια, είναι και στον τελικό του Κυπέλλου! Αυτό που θέλουμε, είναι να παίξουμε τα παιχνίδια, να τα ευχαριστηθούμε, να τα απολαύσουμε και αν δείξει η ομάδα ότι έχει δυνατότητες, εδώ είμαστε να το διαχειριστούμε» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως το Χαϊδάρι είναι το φαβορί των μπαράζ. Για εμάς, θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπείρια και σίγουρα κάθε παιχνίδι θα είναι ένας... τελικό!».

 


Σχετικά άρθρα

Ντάκουρης: Ευχαριστημένοι από την εμφάνιση, όχι από το αποτέλεσμα

Χαϊδάρι: Στην τελική ευθεία για το κρίσιμο ματς με ΑΟ Υπάτου

Πρωταθλητής ΕΠΣΔΑ ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35