social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τέλειωσε» τη... δουλειά ο Ηλυσιακός και επέστρεψε στη Γ' Εθνική!

«Τέλειωσε» τη... δουλειά ο Ηλυσιακός και επέστρεψε στη Γ' Εθνική!

Τρία χρόνια (εκ των οποίων το πρώτο ατελές λόγω πανδημίας) μακριά από τις εθνικές κατηγορίες, ήταν ούτως ή άλλως πολλά για τον Ηλυσιακό.

Στου Ζωγράφου έβαλαν από το ξεκίνημα της σεζόν ως μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ' Εθνική, μόχθησαν για αυτόν, πέρασαν με απόλυτη επιτυχία όλες τις δοκιμασίες και από σήμερα (24/5) γιορτάζουν για την επίτευξή του! Η ασταμάτητη ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη πέρασε νικηφόρα -και- από τη Μυτιλήνη, όπου επιβλήθηκε με 3-0 του Αετού Λουτρών, πανηγύρισε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα της διαδικασίας και με δεδομένο ότι έχει να προσθέσει στη συγκομιδή της τουλάχιστον άλλο ένα «τρίποντο» (από το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Χίου που δεν συμμετέχει στα μπαράζ), έχει «σφραγίσει» πλέον το ένα από τα τρία εισιτήρια στον 8ο όμιλο!

Οι κιτρινόμαυροι, που είχαν επίσης δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό. Αρχικά ο Κουμπάς απέκρουσε το σουτ του Λέκκα, με τον τελευταίο να γίνεται πάλι αποδέκτης της μπάλας, να κάνει το γύρισμα και τον Παρασκευόπουλο να σκοράρει με δυνατό σουτ για το 0-1! Στο 29' ένα σουτ του Λέκκα έφυγε άουτ, ενώ στο 38' ο Μπαλασάκης μπλόκαρε σε σουτ του Τοπάλι. Στο 41' ο Ηλυσιακός εδραίωσε το προβάδισμά του χάρη σε πλασέ του Τσέργα μετά από σέντρα του Λέκκα (0-2). Στο 45' ο Κουμπάς απέκρουσε σε σουτ του Κασσιανού και στο 54' σημειώθηκε το 0-3. Μετά από απόκρουση του Κουμπά σε σουτ του Λέκκα, ο Τσεργάς που ακολουθούσε τη φάση έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και «κλείδωσε» τη νίκη. Στο 60' ο Κασσιανός είχε δοκάρι με μακρινό σουτ, στο 65' ο Μπαλασάκης απέκρουσε σε σουτ φάουλ του Τσομπανέλλη και στο 73' ήταν η σειρά του Γαλημίτη να «σημαδέψει» δοκάρι με κεφαλιά.

Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική στιγμή στην αναμέτρηση, η λήξη της οποίας βρήκε τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν την άνοδο στη Γ' Εθνική!

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ (Θεαγένης Διονυσάτος): Κουμπάς, Καλαφάτης, Τοπάλι, Μπάρκας, Πιπεράς, Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης (76' Βόικος), Κουνιάρης (60' Αγριμάκης), Βλαστέλλης, Μιχαλάκης (71 Ν. Μωϋσίδης), Σεφουλάι (71' Σιβρής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Κάρδαρης (39' λ.τρ. Άνχελ), Παρασκευόπουλος (77' Σαρρηασλάνογλου), Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός (77' Νικολόπουλος), Τσέργας (70' Γαλημίτης), Χριστόπουλος, Μαρίνου (77' Λόμπι), Λέκκας.

(Ανταπόκριση: Μανώλης Λαγουτάρης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35