social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε ο Άρης Βούλας, 1-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Πέρασε ο Άρης Βούλας, 1-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Ένα από τα ντέρμπι της τρίτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ έγινε στο γήπεδο της Βούλας και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Άρης!

Η ομάδα του Τάσου Τασιόπουλου λύγισε με 1-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου έπειτα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι και θα δώσει συνέχεια στην προσπάθειά της για διάκριση μέσα από τον θεσμό. Στο 47ο λεπτό σημειώθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με τον Φουκαρά να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του 15χρονου Ηλιάδη από τον γκολκίπερ Σπανό (1-0). Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι είχαν και δοκάρι με τον Χρηστίδη στο 85ο λεπτό. Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι, που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, είχαν τις δικές τους ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, τις οποίες όμως δεν μετουσίωσαν.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Βιτσεντζάτος-Πυκνής

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Παπαχριστόπουλος, Γκούρα, Γιαννόπουλος, Ατματσίδης, Αφράτης, Κλης, Ηλιάδης (80' Ρεσούλι), Φουκαράς, Μπρης (70' Τσιμιδόπουλος), Ρομάνο, Κριλής (80' Χρηστίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Σπανός, Ζαχαράκης, Κουλάι, Μεταλληνός (46' Κιρτζιαλίδης), Ζώνας, Κολιμάτσης, Καλέμι (85' Κολιγιάννης), Νταβαρίνος (85' Λαπούση), Μαγγίνας (55' Μακρίδης), Βάσος (55' Σαλαπάτας), Βασίλι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35