social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν προχώρησε του Ιντζέκαρου στον Αχαρναϊκό

Δεν προχώρησε του Ιντζέκαρου στον Αχαρναϊκό

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή βρίσκονται ξανά οι άνθρωποι του Αχαρναϊκού, αφού η συμφωνία με τον Βαγγέλη Ιντζέκαρο δεν θα μετουσιωθεί.

Όπως σημειώνει ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής, οι λόγοι έχουν να κάνουν με πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Αναλυτικά, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αχαρναϊκού και τους ανθρώπους του συλλόγου, για την τιμή που μου έκαναν, να με επιλέξουν ως προπονητή τους, για το υπόλοιπο της σεζόν. Δυστυχώς έκτακτοι λόγοι υγείας, δεν μου επιτρέπουν να κάνω αυτό που θέλω και αυτό που αγαπάω, αλλά και να αναλάβω στην παρούσα φάση και τη συγκεκριμένη στιγμή την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά και γρήγορα θα επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους. Τέλος να υπογραμμίσω πως το πέρασμα μου από το σύλλογο και την πετυχημένη πορεία που είχαμε στη FL, με κάνουν να είμαι φορτωμένος από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορεί να υπάρξουν σε έναν άνθρωπο, γι' αυτό ακριβώς δεν λέω αντίο αλλά στο επανιδείν. Εύχομαι καλή ευόδωση των στόχων που έχουν τεθεί και είμαι σίγουρος πως θα επιτευχθούν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35