social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αχαρναϊκός: Πρώτη μεγάλη κίνηση με Σταύρου

Αχαρναϊκός: Πρώτη μεγάλη κίνηση με Σταύρου

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Αχαρναϊκό στη μεταγραφική περίοδο καθώς πριν από λίγο ανακοίνωσε την πρώτη του προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του.

Συγκεκριμένα, κάτοικος Μενιδίου θα είναι τη νέα σεζόν ο Θανάσης Σταύρου. Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός που... έβγαλε μάτια πέρυσι με τη φανέλα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Κουλούρη και ανακοινώθηκε λίγο μετά τις υπογραφές. Πέρυσι με τις εμφανισεις του στον Άτταλο έδειξε ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο πληρέστατους μπακ-χαφ της κατηγορίας ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Παλληνιακό, Αιγάλεω, Ηλιούπολη και τις υποδομές της ΑΕΚ.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ ΑΟ ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή για τη σεζόν 2022-2023.

Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Θανάσης Σταύρου. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννηθείς στις 14/01/1995 (27 χρονών ) και αγωνίζεται ως ακραίος οπισθοφύλακας. 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας με τη φανέλα του οποίου πρωταγωνίστηκε στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ την περσινή περίοδο (20 συμμ./3 γκολ).

Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παλληνιακό, στο Αιγάλεω, στην ακαδημία της ΑΕΚ και στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που με την παρουσία του θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Καλωσορίζουμε τον Θανάση Σταύρου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35