social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση με Αγοραστό ο Αχαρναϊκός

Σπουδαία κίνηση με Αγοραστό ο Αχαρναϊκός

Η είσοδος του Δημήτρη Κουλούρη στον Αχαρναϊκό προμήνυε μεταγραφική ενίσχυση με την απόκτηση ποδοσφαιριστών υψηλού βελινεκούς.

Οι συμφωνίες με τους Θανάση Σταύρου και Νίκο Φουτράκη ήταν μόνο η αρχή για τους 'πράσινους' οι οποίοι πριν από λίγο ήρθαν σε συμφωνία με έναν ικανότατο κεντρικό αμυντικό ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμών την γραμμή της οπισθοφυλακής. 

Συγκεκριμένα, με την φανέλα της ιστορικής ομάδας θα αγωνίζεται ο Γιάννης Αγοραστός που την περσινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρόκειται για έναν χαρισματικό κεντρικό αμυντικό όπου γνωρίζει τι εστί η λέξη "πρωταθλητισμός" καθώς πρωταγωνίστησε με τις φανέλες του Άτταλου, της Ηλιούπολης και του Πανθηραϊκού τα τελευταία χρόνια.

Το δελτίο τύπου

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΧΑΡΝΑΪΚΌΥ ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Αγοραστού. 

Με γνώμονα την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ όπου θα συμμετάσχει η ομάδα μας, η διοίκηση του Αχαρναϊκού προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, εντάσσοντας στο ρόστερ έναν παίκτη που γνωρίζει τα στοιχεία που απαιτεί ο πρωταθλητισμός.

Αυτό πιστοποιούν οι περσινές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας όπου ξεχώρισε με την απόδοση του στην Α' ΕΠΣΑ φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο υψηλόσωμος στόπερ αγωνίστηκε 20 φορές με τη φανέλα του Άτταλου αποτελώντας σημείο αναφοράς στην γραμμή της οπισθοφυλακής για τη συγκεκριμένη ομάδα. 

Ο Αγοραστός όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται στο επίπεδο των κατηγοριών που αγωνίζεται αφού έχει κάνει μονάχα πρωταθλητισμό στις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος στόπερ έχει περάσει από ΑΟ Καλαμακίου ,Ηλιούπολη,Ηλυσιακό ,Πανθηραικό και Τσικλητήρα Πύλου. Ο ΑΧΑΡΝΑΊΚΟΣ καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του τον Γιάννη Αγοραστό και του εύχεται κάθε επιτυχία".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35