social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκίνημα στον Σαρωνικό – Παπακωστούλης: Στόχος το βήμα παραπάνω

Ξεκίνημα στον Σαρωνικό – Παπακωστούλης: Στόχος το βήμα παραπάνω

Σε πολύ καλό κλίμα και εν μέσω αισιοδοξίας ξεκίνησε με την έλευση του Αυγούστου η δουλειά στον Σαρωνικό Αναβύσσου ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Παλιοί και νέοι έγιναν... ένα στον αγωνιστικό χώρο και προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παπακωστούλη, ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη της δημιουργίας μίας ομάδας που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες διοίκησης και τοπικής κοινωνίας. Για τις επιμέρους στοχεύσεις της σεζόν, αλλά και την πορεία του προγραμματισμού, μίλησε στο Soccerlive o έμπειρος προπονητής, διατυπώνοντας τα «θέλω» του σε αυτή τη νέα προσπάθεια. «Είναι μία καινούρια αρχή για όλους μας. Το βασικό ζητούμενο είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, για να πάρει ο Σαρωνικός τη θέση που του αρμόζει στην κατηγορία. Θέλουμε να είμαστε μία ομάδα ανταγωνιστική, αθλητική, με σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους, θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που θα δώσει το δικό της στίγμα σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να είμαστε εμείς που θα δίνουμε τον ρυθμό, χωρίς να προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο. Θέλουμε, επίσης, να είμαστε μία ομάδα που θα τη σέβονται οι αντίπαλοι» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Αυτό που θα κυριαρχήσει πλέον, είναι η δουλειά. Μόνο μέσα από αυτή τη λέξη θα μπορέσουμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Έτσι θα αλλάξει η νοοτροπία μας, τόσο ως μονάδες όσο και ως ομάδα. Σίγουρα οι προπονήσεις θα είναι επίπονες, όμως θα ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε κάθε εβδομάδα. Εκείνο που υποσχόμαστε στους εαυτούς μας, είναι ότι θα είμαστε όσο πιο δυσκολοκατάβλητοι γίνεται απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Όσο για τον στόχο, θα οριοθετείται μετά από κάθε παιχνίδι. Σαφώς, όμως, θέλουμε να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στον επίλογό του, ο Γ. Παπακωστούλης θέλησε να εκφράσει την ικανοποίησή του για τα έως τώρα πεπραγμένα στην ομάδα της Αναβύσσου. «Ενισχυθήκαμε σε θέσεις που είχαμε ανάγκη, πηγαίνοντας σε στοχευμένες κινήσεις. Δεν θέλουμε να κάνουμε υπερβολές. Αν δούμε στην πορεία ότι υπάρχουν κενά, θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε. Άλλωστε, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα. Επί τη ευκαιρία, θέλω να την ευχαριστήσω γιατί μου παρείχε όσα ζήτησα, χωρίς υπερβολές αλλά πάντα με ουσία» σχολίασε χαρακτηριστικά.

saronikos_anavussou_proponisi.jpg

saronikos_anavussou_proponisi_2.jpg

saronikos_proponisi_3.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35