social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμένει αήττητος ο Σαρωνικός Αναβύσσου - «Καθάρισε» ο Βίλα με Παλληνιακό (3-1)

Παραμένει αήττητος ο Σαρωνικός Αναβύσσου - «Καθάρισε» ο Βίλα με Παλληνιακό (3-1)

Τη δική του, καταπληκτική πορεία, πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Σαρωνικός Αναβύσσου και ευλόγως συμπεριλαμβάνεται στους «μνηστήρες» της πρώτης θέσης.

Η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη παραμένει αήττητη μετά από 16 αγωνιστικές, ούσα στο -6 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης, μετά και τη νέα επικράτησή της με 3-1 επί του Παλληνιακού!

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βίλα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 70ο λεπτό και με δύο προσωπικά γκολ μετέτρεψε το ισόπαλο 1-1 στο «καθαρό» 3-1 για την ομάδα του.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Σέλβια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ και ο Δημογιάννης που παρακολουθούσε τη φάση, σκόραρε με κοντινό πλασέ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 66ο λεπτό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με πέναλτι που παραχώρησε ο Δανιήλ και μετουσίωσε από την άσπρη βούλα ο Καραγεώργος. Η είσοδος, ωστόσο, του Βίλα στον αγωνιστικό χώρο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Σαρωνικού! Στο 75ο λεπτό ο χαρισματικός άσος πέτυχε το 2-1 με σουτ από θέση εκτός περιοχής και στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πλασέ έπειτα από ασίστ του Λογοθέτη.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τσέλιος-Ξουρίδας

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Λογοθέτης, Γερώνυμος, Ντμιτρένκο, Τζιόλας, Κλης (58' Μπουκουβάλας), Σέλβια (77' Κιρτζιαλίδης), Δανιήλ, Παπάζογλου, Δημογιάννης (70' Βίλα), Πουλιάνος

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κονόμι, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης, Ελ Γκαμάλ, Βιδάλης (62' Σταμούλης), Αργυρίου, Τσάμης (62' Μπεγλεκτσής), Αθανασίου, Βασίλι, Κούσης, Καραγεώργος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35