social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έβγαλε... γούστα ο Σαρωνικός Αναβύσσου με Τριγλία (4-0)

Έβγαλε... γούστα ο Σαρωνικός Αναβύσσου με Τριγλία (4-0)

Μία από τις καλές του φετινές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Σαρωνικός Αναβύσσου στην αναμέτρηση με την Τριγλία Ραφήνας και έφτασε σε ευρεία επικράτηση.

Η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη επιβλήθηκε με 4-0, με τον έμπειρο προπονητή να παίρνει φέτος δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με την προηγούμενη ομάδα του.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Παπάζογλου άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ μετά από σουτ του Κιρτζιαλίδη στο δοκάρι (1-0), με τον τελευταίο να γίνεται σκόρερ πέντε λεπτά αργότερα (15'), αξιοποιώντας την ασίστ του Γερώνυμου και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα προσπέρασε και τον Πάντο (2-0). Στο 54' ο ίδιος παίκτης σημείωσε με πλασέ το 3-0 και στο 60' ο Δημογιάννης με πλασέ έπειτα από σέντρα του Κιρτζιαλίδη έγραψε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Σπυρόπουλος-Κάλλης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Μπουκουβάλας, Δανιήλ (72' Τζιόλας), Ντμιτρένκο, Παπαγιαννόπουλος, Κλης (72' Μοναχός), Παπάζογλου (53' Σέλβια), Γερώνυμος (81' Τζιβίλογλου), Κιρτζιαλίδης, Βίλα (53' Δημογιάννης), Πουλιάνος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Παπαδιονυσίου (87' Χαψιάς), Δαμκαλής (73' Σταυρίδης), Ψαρρής, Ι. Τσούκας, Τσιλίκης (46' Χατζόπουλος), Σένε (82' Παπαδόπουλος), Νταή, Κ. Τσούκας, Ζαφειρόπουλος (82' Αλ. Τσούκας), Πράπας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35