social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Και τώρα... Κύπελλο για τον Αχαρναϊκό!

Και τώρα... Κύπελλο για τον Αχαρναϊκό!

Ένα μικρό διάλειμμα θα κάνει ο Αχαρναϊκός από τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, καθώς στρέφει εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον του στην αυριανή (15/3) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ!

Οι πράσινοι στοχεύουν στον θεσμό και την κατάκτησή του, με δεδομένο ότι έχουν απομακρυνθεί πλέον από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στην πρόσφατη συνάντησή τους για την 26η αγωνιστική, οι ποδοσφαιριστές του Θ. Καλύβα υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό Βάρης, του οποίου επικράτησαν με 3-0, φτάνοντας στο τελικό σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Στο 20' ο Ταμπάκης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), στο 35' ο Τσιμπουρλάς σημείωσε το 2-0 με σουτ και στο 41' ο Βλαχίδης με προβολή από σέντρα του Δημακάκου διαμόρφωσε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Αρφάνης, Κυριακόπουλος-Κορωνιάς

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος (46' Μπονατάκης), Γκούφας, Καρμοίρης (46' Παπαδόπουλος), Δημακάκος, Μάναλης (46' Βασιλόπουλος), Μανουσάκης, Βλαχίδης (65' Κουσιωρής), Τσιμπουρλάς (65' Μανωλιάς), Ταμπάκης, Μόττα, Καλτσάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ: Καραγιαννάκης, Στεργιόπουλος (84' Λάζος), Κουρζάκης, Καλταπανίδης (46' Γιαννόπουλος), Τουρπέτας, Ντοβίνος, Φεστβενίτζε, Μπαμπούνης, Λ. Μαντακίδης, Π. Μαντακίδης (72' Παπαμιχάλης), Ντι Σαμπατίνο (54' Χιλιάδας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35