social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαγγίνας: Η ανανέωση πέτυχε, θετικό το πρόσημο

Μαγγίνας: Η ανανέωση πέτυχε, θετικό το πρόσημο

Την ικανοποίησή του για τη συνολική παρουσία του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου τη σεζόν που ολοκληρώνεται, εξέφρασε ο Γιάννης Μαγγίνας στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Ο έμπειρος προπονητής υπενθύμισε πως το εγχείρημα που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι εμπεριείχε αρκετό ρίσκο, παρατήρησε ωστόσο ότι η ομάδα είχε μία πολύ καλή πορεία τόσο στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας όσο και στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ.

«Έμοιαζε με ρίσκο αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε από την αρχή με τα νεαρά παιδιά, όμως η ανανέωση της ομάδας... πέτυχε! Βοήθησαν βέβαια και δύο με τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον Ιανουάριο. Έτσι, η ομάδα έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο, αλλά πήρε και πολλά καλά αποτελέσματα με συνέπεια να τερματίσει στην 6η θέση. Από την άλλη, όπου έχανε, έχανε με δυσκολία, εξαιρουμένων κάποιων συγκεκριμένων αγώνων. Όμως καλή ήταν η πορεία της ομάδας μας και στο Κύπελλο, όπου αποκλειστήκαμε στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό» σχολίασε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων και κατέληξε: «Ήταν... θετικότατο το πρόσημο! Ευχαριστηθήκαμε τη χρονιά, νομίζω πως όλοι μείναμε ευχαριστημένοι. Είχαμε οικογενειακό κλίμα, κάτι που επίσης μας βοήθησε. Ακόμα και όταν κάναμε κάποιες ήττες με τις πρωτοπόρες ομάδες, ξέραμε ότι θα κερδίζαμε τα επόμενα παιχνίδια και θα τερματίζαμε ψηλά στη βαθμολογία».

Στον επίλογό του, ο Γ. Μαγγίνας σημείωσε σχετικά με τη φετινή μάχη: «Έγινε ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι και τις τελευταίες του αγωνιστικές. Δίκαια ήταν στις πρώτες θέσεις ο Αστέρας Βάρης και ο Κεραυνός Κερατέας. Ο Αστέρας θεωρώ πως στάθηκε πιο τυχερός στο τέλος και τώρα παίζει στα μπαράζ. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της Βάρης, να ανέβει κατηγορία και έτσι να σωθεί άλλη μία ομάδα από την Α' ΕΠΣΑΝΑ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35