social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Διανα στην επόμενη φάση, 3-0 το Παλαιο Φάληρο

Η Διανα στην επόμενη φάση, 3-0 το Παλαιο Φάληρο

Εύκολο μεσημέρι για τη Διάνα που επικράτησε με 3-0 του Παλαιού Φαλήρου στο Ηλιούπολης Β’ και προκρίθηκε στην 5η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ. Πρωταγωνιστής ο Χρήστος Φάρος με δυο τέρματα, πολλές οι απουσίες για τις δυο ομάδες, αγωνία στη Διάνα με τον τραυματία Νίκο Κετσετζόγλου.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
Μόλις στο 13’ ο Μηταράς δεν υπολόγισε σωστά έπειτα από το φάουλ του Δωματιώτη και έστειλε την μπάλα στην εστία του για το 1-0 με αυτογκόλ. Διπλή επέμβαση του Ορφανόπουλου στο 20’ σε σουτ των Κετσετζόγλου-Φάρου, αλλά το 2-0 ήρθε στο 36’ τελικά. Ο Καζάκος χρειάστηκε, μόλις, 38 δευτερόλεπτα για να βγάλει την ασίστ στον Φάρο που από κοντά πλάσαρε εύστοχα, ενώ στο 38’ το φάουλ του τελευταίου «έγλειψε» τη συμβολή των δοκών του Φαλήρου.

Σε μερικά σημεία, οι «κυανέρυθροι» ήταν επικίνδυνοι πατώντας στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δίχως να ανησυχήσουν τον Κόρρα. Το σύνολο του Παύλου Κυριακουλέα δεν είχε πολλές λύσεις, ούτε τον ίδιο στον πάγκο, καθώς έμεινε κλινήρης με ίωση!

Διαδικαστικό, κάπως, το δεύτερο μέρος με τον Ποντικάκο να έχει δοκάρι στο 53’ με καλό σουτ, τον Φάρο στο 75’ να τους περνάει όλους, αλλά δίχως να πλασάρει εύστοχα και τον Καζάκο στο 87’ να δέχεται το «στοπ» από τον Ορφανόπουλο. Τελικό 3-0 στο 89’ με τον Φάρο να κρεμάει με λόμπα τον τερματοφύλακα έπειτα από βαθιά μπαλιά του Γιαννουλάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλογερόπουλος Ι., Μητράκος Α. - Κελεκίδης Π.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Κόρρας, Πανίδης, Ποντικάκος, Νίκολι (85’ Κατσιάνης), Γιαννουλάκης, Δάρρας, Κακός (85’ Αντωνίου/Βελισσαρόπουλος), Δωματιώτης (85’ Νομικός), Κετσετζόγλου (35’ λ.τρ. Καζάκος), Γκασίδης (66’ Λεοντίου), Φάρος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Παύλος Κυριακουλέας):
Ορφανόπουλος, Χατζημιχάλης, Καψιώτης, Μπέλερης, Σωτηριάδης, Λαϊνάς, Γαλημίτης, Βάιας (46’ Σεριφάι), Μηταράς, Καρούντζος (84’ Τσανής), Κωνσταντινίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35