social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Λίγα λάθη για να φύγουμε από το Καματερό με νίκη

Μαντζούνης: Λίγα λάθη για να φύγουμε από το Καματερό με νίκη

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο στις τάξεις του Ηλυσιακού μετά την ήττα (1-4) από τον Άρη Πετρούπολης την περασμένη αγωνιστική.

Για να γίνει αυτό, όμως, εφικτό, για να μπορέσει η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη να φύγει από το Καματερό με τους τρεις βαθμούς, θα πρέπει να εξαλείψει τα λάθη, όπως σημειώνει στο Soccerlive ο έμπειρος προπονητής. «Προερχόμαστε από μία βαριά ήττα που πιστεύω ότι δεν μας άξιζε, γιατί ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι να γίνει το 3-1, στο 87'. Έρχεται ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Καματερό, με μία νεανική ομάδα που δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ξέρουμε ότι σε κάθε παιχνίδι, λόγω της φανέλας του Ηλυσιακού, ο βαθμός δυσκολίας είναι πάρα πολύ μεγάλος. Ωστόσο, έχουμε εστιάσει στα λάθη που κάναμε την προηγούμενη Κυριακή και ελπίζω να τα διορθώσουμε. Θα πρέπει αύριο (13/11) να κάνουμε πολύ λίγα λάθη για να φύγουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη» σχολίασε αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής των κιτρινόμαυρων και πρόσθεσε: «Είμαστε λαβωμένοι από τις σοβαρές απουσίες που είχαμε. Πάλι έχουμε σοβαρές απουσίες, αλλά με αυτές πορευόμαστε».

Η ομάδα του Ζωγράφου θα παραταχθεί χωρίς τους Τσουρέα, Τσαραούση, Γκούγκα και Ταχιράι, ενώ ο Ανδρέας Μαντζούνης και οι συνεργάτες του θα περιμένουν τον Κασσιανό. μέχρι την τελευταία στιγμή.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35