social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιμπάκης: «Κοινή φιλοσοφία με τους Τράχωνες-Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Τσιμπάκης: «Κοινή φιλοσοφία με τους Τράχωνες-Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΟ Τραχώνων παραχώρησε ο Αντώνης Τσιμπάκης στην ιστοσελίδα μας.

Ο έμπειρος κόουτς δεν έκρυψε την ικανοποίηση του που ανήκει σε ένα από τα πιο οργανωμένα της Αθήνας, μιλώντας για κοινή φιλοσοφία μετά τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ εκείνου και της διοίκησης.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε το διοικητικό συμβούλιο και κυρίως ο πρόεδρος κ. Χρήστος Τσιουρής.

Συζητήσαμε αρκετά πράγματα για την κατάσταση της ομάδας και είχαμε αρκετές κοινές απόψεις όσον αφορά το project του συλλόγου".

Ερωτηθείς για τους στόχους του συλλόγου, ο ίδιος τόνισε

"Σίγουρα πρέπει να δούμε την ομάδα και θεωρώ μέσα από τη δουλειά θα καθορίσουμε αναφορικά με τα όσα μπορούμε να πετύχουμε. Δεν θέλουμε σαν ομάδα αυτή στιγμή να θέσουμε κάποιους στόχους. Από βδομάδα σε βδομάδα θα καθορίζεται ο στόχος μας".

Για την επιστροφή του στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο δήλωσε:

"Η λατρεία μου και η εκτίμηση που έχω στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο είναι δεδομένη διότι είναι ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα ορισμένες ανώτερες κατηγορίες θα μπορούσαν να ζηλέψουν αρκετά στοιχεία από την ΕΠΣΑ όπως το επίπεδο του πρωταθλήματος". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35