social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρίζος: «Εμπιστοσύνη σε όσους αγωνιστούν»

Ρίζος: «Εμπιστοσύνη σε όσους αγωνιστούν»

Ακόμη μια δύσκολη αποστολή έχει το Παλαιό Φάληρο το Σάββατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό.

Αυτό θα είναι το τρίτο ματς σερί που δίνουν οι κυανέρυθροι εκτός έδρας αφού είχαν ακολουθήσει τα ματς με Άρη Πετρούπολης και Τράχωνες και το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο στο στόχο που έχει θέση η ομάδα του Αλέκου Ρίζου που έχει να κάνει με την παραμονή στην κατηγορία.

Άλλωστε η βαθμολογική κατάταξη που έχει η ομάδα δεν επιτρέπει εφησυχασμό, με τον έμπειρο προπονητή να μιλάει στο soccerlive.gr για το ματς που ακολουθεί.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Παρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωθούμε σε κομμάτια που έχω εντοπίσει ότι χρειαζόμαστε παραπάνω δουλειά. Είναι το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι που καλούμαστε να δώσουμε, αλλά και σε αυτό ,λόγω των περιστάσεων θα χρησιμοποιήσω διαφορετική 11αδα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όσους θα παίξουν,και ελπίζουμε αυτή την φορά να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα,γιατί στα 2 προηγούμενα δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Στόχος μας να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε διάρκεια και ένταση στις εμφανίσεις μας. Αντιμετωπίζουμε μια καλοδουλεμενη ομάδα που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τον σεβασμό του αθηναϊκού ποδόσφαιρο με την παρουσία της θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35