social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ενορχηστρωτή τον Σκούμα ο Χολαργός 3-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Με ενορχηστρωτή τον Σκούμα ο Χολαργός 3-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Χολαργός που βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει της Αργυρούπολης με 3-1. Δύο γκολ σημείωσε ο Σκούμας.

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΑΠΤΗ

Ήταν ένα ματς που το ήθελαν και οι δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους.

Από τη μία ο Χολαργός για να εκμεταλλευτεί το αγωνιστικό ρεπό του Αττάλου και να πιάσει κορυφή, έστω και με ένα ματς περισσότερο. Από την άλλη η Αργυρούπολη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα γιατί βλέπει αυτούς που την ακολουθούν να την έχουν πλησιάσει επικίνδυνα στη μάχη της παραμονής.

Φυσικά φαβορί υπήρχε στην αναμέτρηση και αυτός δεν ήταν άλλος από το Χολαργό που αν και δύσκολα τελικά βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων του και να πάρει το μίνιμουμ που έπρεπε από την αναμέτρηση. Και αυτό δεν ήταν κάτι άλλο πέρα από τη νίκη!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Χολαργός κράτησε περισσότερο την μπάλα με την Αργυρούπολη να προσπαθεί να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε τρεις περιπτώσεις να απειλήσουν την εστία του Παγούδη.

Η πρώτη ήταν στο 26' όταν σουτ του Τσιρου λίγο έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ, σουτ του Κοντογιάννη στο 32' μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση είχε την ίδια κατάληξη και τέλος ο ίδιος παίκτης που μετά το 30' δημιούργησε ρήγματα στη δεξιά πλευρά άμυνας των φιλοξενούμενων, έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία που από πλεονεκτική θέση είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Από την άλλη πλευρά οι πορτοκαλί προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στο πρώτο λεπτό αλλά το σουτ του Λεβέντη από πλεονεκτική θέση ήταν αδύναμο με τον Μολφέση να μπλοκάρει εύκολα, ενώ το ίδιο ίσχυσε και στη φάση του 22' με τον Κωστάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 68' δεν είδαμε κάτι. Όμως, από εκείνο το σημείο και μετά τα είδαμε όλα!

Αφού είχαμε μια μικρή σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών λόγω της… κοκορομαχίας ανάμεσα στον Προμπονά και το Ζαχαρόπουλο, ο τελευταίος εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε από μεγάλη απόσταση, περίπου από 30 μέτρα, η πορεία της μπάλας ξεγέλασε τους πάντες με συνέπεια να καταλήξει στα δίχτυα και οι γηπεδούχοι να βρεθούν μπροστά στο σκορ στο 70'.

Όπως ήταν λογικό οι Αργυρουπολίτες ανοίχτηκαν για να μπορέσουν να ισοφαρίσουν και ο ταχύτατος και φυσικά πιο ξεκούραστος Σκούμας, καθώς είχε μπει αλλαγή στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλεύτηκε το χώρο που βρήκε και με υποδειγματικό πλασέ στο 73' έκανε το 2-0.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και μετά από ωραία προσπάθεια του Προμπονά μείωσαν σε 2-1 στο 80'.

Όμως στο 88' ο Σκούμας χτύπησε και πάλι στην αντεπίθεση και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 3-1 δίνοντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας) Μολφέσης, Ντόβας (65' Μυλωνάς), Τσαγκαρης, Μηλιώνης, Μιχελής, Μπαλαχτσής (46' Σκούμας), Κοντογιάννης, Τσίρος, Χατζής (63' Τριάντης), Ζαχαρόπουτλος, Κωνσταντινίδης (46' Καρράς).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Παγούδης, Κωστάκης, Ζυγούρης, Γεωργάκας, Ασημάκης, Κορκολής (46' Ντούβλης), Λεβέντης (90+1 Κωστόπουλος), Χρήστου, Μπιζίνης (53' Προμπονάς), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.  


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35