social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Λιοσίων με τρομερό Γκαβζίδη

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Λιοσίων με τρομερό Γκαβζίδη

Μια σημαντική εντός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων, επικρατώντας με 2-1, επί του Χολαργού.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε καλή μέρα και εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε στο εικοστό λεπτό, με τον Γκαβζίδη να ευστοχή από τη βούλα του πέναλτι. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ το οποίο είχε κερδίσει η ομάδα του διαμορφώνοντας το 2-0. Στην επανάληψη, η ομάδα των φιλοξενούμενων προσπάθησε να αντιδράσει, κάτι που εν μέρει κατάφερε με το φάουλ του Ζαχαρόπουλου στο 85', ο οποίος μείωσε σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Με τη νίκη του, ο Ολυμπιακός Λιοσίων έφτασε τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται 10ος πλησιάζοντας τον 9ο Χολαργό στον πόντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ (Σάκης Σάσσαλος): Μυλωνάς, Παναγιωτίδης, Φραγκόπουλος, Γωγιός, Παπαδόπουλος Ν., Τεννές (55' Πατέλης), Τσάτσα, Παπαπδόπουλος Κ., Πουρσανίδης (65' Κωτούλιας), Γκαβζίδης (80' Γεωργόπουλος), Γεωργακόπουλος

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Κυπραίος, Δαρδαμάνης (72' Βασίλας), Αλικάι (65' Ζυγούρης), Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Μπαλαχτσής (55' Ζαχαρόπουλος Δ.), Τσίρος, Τριάντης, Κοκκινέλης, Ζώης (80' Λούμι)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35