social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Πολύ κοντά σε Παπαδόπουλο η Νέα Ιωνία

Θέμα soccerlive I Πολύ κοντά σε Παπαδόπουλο η Νέα Ιωνία

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Νέα Ιωνία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του soccerlive.gr.

Η ομάδα από τα βόρεια προάστια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ικανότατο επιθετικό, Μιχάλη Παπαδόπουλο, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και αυτό που απομένει είναι να κλείσει και το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μιλάμε ασφαλώς για έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που έκανε τη διαφορά στην Θύελλα Ραφήνας τα τελευταία δυο χρόνια κατακτώντας μάλιστα με τη φανέλα των "πρασίνων" την περσινή σεζον (2020-2021) το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Παράλληλα ο ικανότατος άσος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία που έκανε η Προοδευτική στο τοπικό πρωτάθλημα αφού πέτυχε 17 τέρματα με τη βυσσινί φανέλα πανηγυρίζοντας επίσης τίτλο στην ΕΠΣ Πειραια (πρωτάθλημα). Από εκεί και πέρα, ο χαρισματικός σκόρερ έχει θητεύσει σε Αιγάλεω, Πανιώνιο, Βύζαντα Μεγάρων, στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, Κηφισιά, Τριγλία Ραφήνας και Ιωνικό Νικαίας.

Με την κίνηση αυτή οι άνθρωποι της ομάδας επιβεβαιώνουν αυτό που είχε δηλώσει προσφάτως στο σαιτ ματς ο προπονητής, Μάκης Παπαδόπουλος, ότι δηλαδή στοχεύουν σε πορεία πρωταθλητισμού.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35