social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Πανερυθραϊκός δίκαια και με ανατροπή 2-1 το Καλαμάκι Ι Φωνές για τη διαιτησία οι γηπεδούχοι

Ο Πανερυθραϊκός δίκαια και με ανατροπή 2-1 το Καλαμάκι Ι Φωνές για τη διαιτησία οι γηπεδούχοι

Παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Πανερυθραϊκός έκανε την ανατροπή και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 του ΑΟ Καλαμακιου.

Οι κόκκινοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Μάλιστα, οι παίκτες του Γιάννη Δημητρίου έδειξαν να μην χάνουν την ψυχραιμία τους παρότι βρέθηκαν να χάνουν αφού κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και η ομάδα των βορείων προαστίων να φτάσει τους 4 βαθμούς μετα την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Ήφαιστο. 

Από την άλλη το Καλαμάκι αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο έχοντας ως κύριο στόχο να πάει το ματς... σε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Σε μια από αυτές χτύπησε καθώς στο 64' ο Κάλλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. 

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 74' όταν μετά από ολιγορία της άμυνας ο Αραμπατζής με κοντινό σουτ έκανε το 1-1. Η ανατροπή έγινε στο 78' όταν ο Μπαμπαλούκας με κεφαλιά μετά από φάουλ νίκησε τον Σανταμούρη στέλνοντας τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του στα ουράνια. Στο 90+2 σημειώθηκε ένταση στο ματς όταν ο διαιτητής Πατεράκης απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον Αχαρονιάν για εξύβριση γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ομάδας, Τόνι Αχαρονιάν ο οποίος μάλιστα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε το λόγο από την διαιτητική τριάδα.

Ο Πανερυθραϊκός φωνάζει για δυο περιπτώσεις πέναλτι, αρχικά στο 18' σε χέρι αμυντικού και στο 89' σε ανατροπή ποδοσφαιριστή του εντός περιοχής. 

Διαιτητής ήταν ο Πατεράκης με βοηθούς τους Καφρίτσα και Μπάγια.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Τζαφαι, Σουμελίδης, Μπαλλής (88' Γλυνός), Καρδάμης, Νταλένγκα (60' Αχαρονιαν), Βαρκαρώτας, Λουκάς, Απειρανθίτης, Φραγκάκης (46' Μπαμπαλούκας), Λελούδας (71' Τσουμάνης), Μιχαλόπουλος (60' Αραμπατζής).

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Απόστολος Καφτάνης) Σανταμούρης, Γαλιατσάτος (58'  Βελλής), Τσονάκης (46' Σαραντινός), Κίλιας, Αθανασίου (81' Ρουτζιέρης), Αργύρης, Κοτόπουλος, Γεροντάρης, Κάλλος, Γιανναράκος (65' Τζιβελέκης), Σιδεράς. 


Σχετικά άρθρα

Συγχαίρουν Δημητρίου και Καραγεώργα τα Σούρμενα

Ζαμπούρας: «Να πιάνουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση σε κάθε ματς»

Στην παράταση η Αλσούπολη, 2-1 το Γαλάτσι!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35