social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάσσαλος για Νέα Ιωνία-Ευχαριστήριο σε Καρατζά

Σάσσαλος για Νέα Ιωνία-Ευχαριστήριο σε Καρατζά

Ο Γιώργος Καρατζάς αποτελεί παρελθόν από τη Νέα Ιωνία, με τη διοίκηση της ομάδας να κοιτάζει ήδη την επόμενη ημέρα.

Και επειδή ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύτιμος, στις τάξεις του συλλόγου δεν θέλουν να χάσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο άσκοπα.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο κοιτάζουν τα ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του soccerlive.gr, ψηλά στη λίστα της προσφυγικής ομάδας βρίσκεται το όνομα του Σάκη Σάσσαλο.

Ο πολύπειρος κόουτς μετά τις δυο επιτυχημένες σεζόν σε ΑΟ Περιστερίου και Ολυμπιακό Λιοσίων βρίσκεται στο στόχαστρο των "κυανοκίτρινων" και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνει η τελική συζήτηση.

Εκτίμηση ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει αφού κατά το παρελθόν, ο έμπειρος κόουτς είχε περάσει και πάλι από τον πάγκο της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο "Σάσσα" έχει περάσει από τις υποδομές του Ατρόμητου, του Ιάσονα Αγίου Φανουρίου κατακτώντας το πρωτάθλημα αλλά και από το τιμόνι του ιστορικού Χαραυγιακού.

Ευχαριστήριο σε Καρατζά

Εν τω μεταξύ, μέσω τοποθέτησης της η διοίκηση ευχαρίστησε τον Γιώργο Καρατζά για τα όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του, με την πόρτα του συλλόγου να παραμένει γι εκείνον πάντα ανοιχτή. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35