social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρηγόπουλος: «Στον Παπάγο μου έδειξαν εμπιστοσύνη»

Ρηγόπουλος: «Στον Παπάγο μου έδειξαν εμπιστοσύνη»

 Ο Νίκος Ρηγόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Παπάγου.

Τα κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει έχουν δώσει βαθμούς στους «στρατηγούς» με το νεαρό άσο να πραγματοποιεί μια παραγωγική σεζόν.
Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr μοιράζοντας μαζί μας τις σκέψεις του.
Αναλυτικά
-Νίκο πως κρίνεις την πορεία της ομάδας σου;
«Ο Παπάγος είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στο Α τοπικο και θεωρώ ότι η πορεία ως τώρα της ομάδας είναι αρκετά ικανοποιητική αφού ο αρχικός στόχος ,που ήταν η παραμονή έχει σχεδόν επιτευχθεί και με το παραπάνω αφού βρίσκεται ψηλά σχετικά στην βαθμολογία πάνω από πολλές ιστορικές ομάδες του Α τοπικου»
-Περίμενες ότι θα είχες πραγματοποιήσει μια τόσο παραγωγική σεζόν;
«Να πω την αλήθεια είχα τεράστια αυτοπεποίθηση στην αρχή της σεζόν και πίστευα ότι η χρονιά αυτή θα είναι καλή για μένα αφού το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα δούλεψα σκληρά και ένιωθα υγιής . Σίγουρα το ότι οι συμπαίκτες μου ,ο προπονητής μου και όλα τα μέλη του Παπάγου μου έδειξαν τεράστια εμπιστοσύνη συνέβαλε στο να πραγματοποιήσω αυτήν την παραγωγική σεζόν όπως είπατε .»
-Η νέα χρονιά θα σε βρει στον Παπάγο;
«Κοιτάξτε εγώ έχω δελτίο στον Παπάγο για ένα χρόνο.Ειναι πολύ νωρίς για να απαντήσω για το αν θα αγωνιστώ και του χρόνου στον Παπάγο . Στο τέλος της σεζόν θα δω τις προτάσεις που θα έχω και θα κρίνω αναλόγως . Όπως είπα όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα .»
-Τι έχει αλλάξει ο Γιάννης Ντόκος στην ομάδα;
«Ήρθα φέτος στην ομάδα άρα αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω ακριβώς . Όσο έχω συνεργαστεί με τον προπονητή μου όμως τον Γιάννη ντοκο έχω καταλάβει ότι έχει τεράστιες προοπτικές στο κομμάτι της προπονητικής . Αυτό που κάνει το αγαπάει και το κάνει σωστά και με τεράστιο πάθος που αυτό βοηθάει πολύ και εμάς τους παίχτες .»
-Ποια ομάδα σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;
«Γενικά το Α τοπικο μου έκανε τεράστια εντύπωση φέτος γιατί πολλές ομάδες ήταν πολύ ποιοτικές και παίζανε ωραίο ποδόσφαιρο . Θα πω τον Γ.Σ Ηλιούπολης γιατί μου άρεσε περισσότερο το στυλ παιχνιδιού της ομάδας .»
-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
«Παίζω ποδόσφαιρο απο πολύ μικρή ηλικία και το έχω αγαπήσει . Παίζω γιατί είναι το χόμπι μου και αυτό που θέλω να κάνω . Οι φιλοδοξίες μου είναι να παίξω όσο πιο ψηλά μπορώ ακόμα καισε επαγγελματικο επίπεδο .»
-Σε ποιο σύλλογο βάσει των όσων έχεις δει θα ήθελες να αγωνίζεσαι;
«Γ.Σ Ηλιούπολης όπως είπα και πριν μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της είναι μια ιστορική ομάδα και έχει ίσως ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Αθήνα..»
-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊο;
«Σίγουρα ο ιός αυτός μας έχει στερήσει σε όλους το χόμπι μας και αυτό που αγαπάμε αλλά το πιο σημαντικό είναι η υγεία μας η υγεία των δικών μας και του συνανθρώπου μας άρα πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι για όσο χρειαστεί».
-Είσαι υπέρ ώστε να ξεκινήσει το πρωταθλημα;
«Αν όλα πάνε καλά και ο χρόνος που έχει απομείνει μπορεί να καλύψει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια τότε ναι είμαι υπέρ αλλά όπως είπα η υγεία είναι πάνω από όλα . Εύχομαι σε όλους να είναι υγιής δυνατοί και όλα θα πάνε καλά !»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35