social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μέσω... zoom κρατούν την επαφή στην Ελευθερούπολη

Μέσω... zoom κρατούν την επαφή στην Ελευθερούπολη

Ποδόσφαιρο μπορεί να... μην υπάρχει σε ερασιτεχνικό επίπεδο ωστόσο στην Ελευθερούπολη το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν παύει να είναι αισιόδοξο διατηρώντας την... επαφή του μέσω του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom βρίσκονται σε επικοινωνία και εκφράζοντας την αισιοδοξία τους ότι σύντομα θα επιστρέψουν στο μέρος που αγαπούν, δηλαδή το γήπεδο.

Αναλυτικά 

Οι παίκτες της Ανδρικής ομάδας της Α.Ε Ελευθερούπολης εξακολουθούν να "επικοινωνούν διαδικτυακά" και δίνουν μήνυμα "αγώνα" και εκτός αγωνιστικών χώρων, κατά του " κορονοϊού" για δεύτερη φορά.Οι πρώτες μέρες της 2ης καραντίνας έχουν περάσει και ήδη όλοι μας, άλλος πολύ άλλος λιγότερο, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες!!!Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά για δεύτερη φορά!!Οι φωνές,τα χαμόγελα, οι αγώνες,οι προπονήσεις είναι πηγή ζωής και δύναμης......Είναι δύσκολη η καινούρια καθημερινότητα:Δεν μπορούμε να βγούμε έξω, να παίξουμε όσο θα θέλαμε , δεν μπορούμε να συναντήσουμε τους φίλους μας, να κάνουμε τις αγαπημένες μας δραστηριότητες και χρειάζεται να μένουμε αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι .Είναι δύσκολο και βαρετό!Είναι όμως απαραίτητο να μείνουμε στο σπίτι μας ακόμα και να ακολουθούμε τις οδηγίες που μας δίνουν οι ειδικοί έτσι ώστε να μην αρρωστήσουμε αλλά και να προστατεύσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα από το να εκτεθούν στον ιό.Συνεχίζετε να χαμογελάτε και να είστε δυνατοί , να γυμνάζεστε , να διαβάζετε, να κάνετε κατασκευές , να είστε μαζί με την οικογένειά σας.Σε λίγο καιρό θα τελειώσουν όλα και θα ξανασυναντηθούμε. Η αγάπη και η ελπίδα θα γίνει η δύναμη μας.Συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι και επικοινωνούμε με οποιοδήποτε τρόπο!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35