social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεωργαντής: Ματς διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Γεωργαντής: Ματς διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Ο Αλέξανδρος Γεωργαντής έχει πάρει πολλές φορές από το χέρι τον Αττικό φέτος και τον οδηγεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης του 4ου ομίλο της Γ' ΕΠΣΑ.

Έχοντας πετύχει κρίσιμα γκολ ο ικανότατος άσος δείχνει ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο "hot" ονόματα της κατηγορίας μετρώντας 6 τέρματα με την πράσινη φανέλα. Ο ίδιος ξεχώρισε και στο προηγούμενο ματς με την Χρυσούπολη όπου ο Αττικός για ακόμη μια φορά ήταν εξαιρετικός. Ο ίδιος μιλώντας στο soccerlive.gr τόνισε: "

"Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Γι αυτο και προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για ένα παιχνιδι πολύ ανταγωνιστικό. Αξιο αναφοράς ότι το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα καθώς και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι έχουν πολύ υψηλά στάνταρ".

Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθληματος, ο Γεωργαντής υπογράμμισε: "Το αποτέλεσμα δεν μας χαροποιεί διότι μας εκθρόνισε από την πρώτη θέση, παρ' ολα αυά τα κεφάλια κάτω. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για το επόμενο κρίσιμο και πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα Χαϊδαριου εκτός έδρας!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35