social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ: Ένας αήττητος σε κάθε όμιλο

Α' ΕΠΣΑ: Ένας αήττητος σε κάθε όμιλο

Μετά και την ήττα της -πρωτοπόρου του 4ου ομίλου- Ελπίδας Αγ. Αναργύρων στο Χαλάνδρι (2-1), οι ομάδες που διατηρούν το αήττητό τους σε καθέναν όμιλο της Α' ΕΠΣ Αθηνών είναι τέσσερις και, συγκεκριμένα, μία σε κάθε όμιλο.

Μάλιστα, στις δύο από τις τέσσερις περιπτώσεις δεν πρόκειται για ομάδες που οδηγούν την κούρσα στον όμιλό τους!

Στον 1ο όμιλο εξακολουθεί να πορεύεται αήττητη η Αγία Παρασκευή του Σήφη Βενάκη, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τις νίκες της τις τελευταίες αγωνιστικές. Έπειτα από εννέα αγωνιστικές έχει πετύχει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ έχει εκτίσει και το ρεπό της, εν αντιθέσει με τον πρωτοπόρο -και χθεσινό της αντίπαλο- Ολυμπιακό Λιοσίων που βρίσκεται στο +3.

Στον 2ο όμιλο αήττητος παραμένει μετά από εννέα αγωνιστικές ο πρωτοπόρος ΑΟΝΦ Άτταλος του Βαγγέλη Γαλάνη, έχοντας εκτίσει το ρεπό του. Ο σύλλογος της Ν. Φιλαδέλφειας μετράει δύο ισοπαλίες και έξι νίκες, ορισμένες εκ των οποίων κόντρα στους έτερους «μνηστήρες» της πρώτης θέσης.

Στον 3ο όμιλο ο Άρης Πετρούπολης του Γιάννη Σιλεβίστα επιβεβαιώνει τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί που του είχε αποδοθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Σε οκτώ αγωνιστικές έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας φροντίσει να αποσπαστεί στην κορυφή και το +8 από τις υπόλοιπες ομάδες.

Στον 4ο όμιλο η Διάνα Ηλιούπολης του Γιώργου Τσαμόπουλου έχει τέσσερις βαθμολογικές απώλειες στις οκτώ αγωνιστικές που έχουμε διανύσει στο πρωτάθλημα, όλες όμως ήταν ισοπαλίες. Χάρη στις τέσσερις νίκες που έχει πετύχει, καταφέρνει να βρίσκεται σε επαφή με την κορυφή και στο -3 από την πρωτοπόρο Ελπίδα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35