social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστια πρόκριση τα Σούρμενα μέσα στην Αγ. Παρασκευή (0-1)!

Τεράστια πρόκριση τα Σούρμενα μέσα στην Αγ. Παρασκευή (0-1)!

Άλλη μία «χρυσή» σελίδα στη σπουδαία ιστορία τους έγραψαν σήμερα (9/2) τα Σούρμενα, στις τάξεις των οποίων τα... όνειρα δεν σταματούν ποτέ!

Η ομάδα των προσφύγων πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση μέσα στην Αγία Παρασκευή, επικρατώντας με 1-0 της «Σάντα» και αποκλείοντάς την από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ! Έτσι, οι «ροσονέρι» συνεχίζουν την προσπάθειά τους στον θεσμό με στόχο να επαναλάβουν τον θρίαμβο της σεζόν 2016-17, όταν είχαν κατακτήσει την Κούπα στον τελικό της Ν. Σμύρνης με αντίπαλο τον Χαραυγιακό. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Παρασκευής πέτυχε ο Κωτσοβός με σουτ στο 40ο λεπτό. Μάλιστα, δύο λεπτά μετά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα ο Κούτρος, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα στο υπόλοιπο του αγώνα, που χαρακτηρίστηκε από πάθος και έντονο ενδιαφέρον! Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής και του Πατερίτσα στο 93ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Μαραθωνίτης-Βαμβακάς

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου, Φειδαίος, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης (75' Μπόλης), Λαζόπουλος (75' Φάρκωνας), Πατερίτσας, Κούτρος, Ψαραδέλης (65' Κουλούρης), Κραψίτης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Ζαγαρέλος, Αλεξανδράκης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μιχελής, Χαπάλογλου, Φωστέρης, Παπαδάκης, Ντοκάι (70' Π. Οικονόμου), Μασάντο, Κωτσοβός (83' Θ. Οικονόμου).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35