social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διευκρινίζουν από Κολωνό - «Ουδεμία σχέση έχουμε με τον Colonos City FC»

Διευκρινίζουν από Κολωνό - «Ουδεμία σχέση έχουμε με τον Colonos City FC»

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση του Κολωνού, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως το ιστορικό σωματείου ουδεμία σχέση έχει με το σωματείο «Colonos City FC» που έχει κάνει την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

Το κείμενο, που υπογράφεται από τον πρόεδρο Ευάγγελο Δ. Βύρρο και τον γενικό γραμματέα Διονύσιο Καούκη, έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Κολωνού μετά από τη σύγκλιση του τελευταίου Συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα μέσω του παρόντος Δελτίου Τύπου να γνωστοποιήσει τα κάτωθι.

Τους τελευταίους τέσσερις (4) μήνες έχει εμφανιστεί στη συνοικία μας (Κολωνός), ένα σε εισαγωγικά σωματείο με την επωνυμία Colonos City FC, το οποίο φαίνεται να διαχειρίζεται κάποιος κύριος ο οποίος υπήρξε μέλος στον Σύλλογό μας στην αρχή της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για διάστημα περίπου ενός (1) μήνα και κατόπιν διαφωνιών σε θέματα οργανωτικά του Σωματείου μας, απομακρύνθηκε. Ο εν λόγω κύριος εμφανίζεται σαν υπεύθυνος του προαναφερόμενου 'Σωματείου' το oποίο και διαφημίζει δημιουργώντας σελίδα στα social media με το όνομα που προαναφέραμε, που αποτελεί το επίσημο και κατοχυρωμένο όνομα του Ιστορικού μας Συλλόγου, προσθέτοντας μόνο το λεκτικό 'City'.

Για το λόγο αυτό έχει προκληθεί μεγάλη σύγχυση στις τάξεις του Συλλόγου μας και εν γένει της περιοχής μας, πλήθος κόσμου και ειδικά γονείς που θέλουν να εγγραφούν στην Ακαδημία μας, μη γνωρίζοντας επικοινωνούν με τον εν λόγω 'κύριο' ο οποίος με τη σειρά του, τους απομακρύνει από την ομάδα μας χρησιμοποιώντας επιχειρήματα αρνητικά ως προς τον Σύλλογό μας.

Επειδή όμως η υπομονή μας πλέον εξαντλήθηκε, θέλουμε να απευθυνθούμε προς όλους τους αρμόδιους φορείς, κοινοποιώντας τους το παρόν Δελτίο Τύπου καθώς και στον κόσμο της συνοικίας μας και να τους γνωρίσουμε πως ο Αθλητικός Ομιλος Κολωνού (Colonos F.C.) που έχουμε την τιμή να είμαστε μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, είναι ένα ιστορικό Σωματείο με έτος ίδρυσης 1947, αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με αρ. Μητρώου ΚΙ947 και επίσημο μέλος της Ε.Π.Ο. μέσω της ΕΠΣ Αθηνών που ανήκουμε με αρ. Μητρώου 468 και στην οποία συμμετέχουμε στις επίσημες διοργανώσεις της

Για αυτό το λόγο προς ενημέρωση όλων των ανωτέρω καθώς και όλου του φιλάθλου κοινού της ευρύτερης περιοχής μας, που έχουμε την τιμή ο Σύλλογος μας να κατέχει το όνομα, θέλουμε να τονίσουμε και να διευκρινίσουμε πως ουδεμία σχέση έχουμε με το προαναφερόμενο 'Σωματείο' το οποίο χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη επίσημη ονομασία μας και το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο από το κράτος, αφού δεν κατέχει καταστατικό και για του λόγου το αληθές δεν συμμετέχει σε καμία από τις ανωτέρω Αρχές.

Ως εκ τούτου για όλα τα ανωτέρω, αλλά και για ηθικούς λόγους επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματος μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35