social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πρόβα» για... σαλόνια από ΑΟ Καλαμακίου και Άμιλλα Περιστερίου (1-1)!

«Πρόβα» για... σαλόνια από ΑΟ Καλαμακίου και Άμιλλα Περιστερίου (1-1)!

Κατάφεραν από την τέταρτη στροφή των πλέι οφ να εξασφαλίσουν τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας την επόμενη σεζόν.

Στη σημερινή (14/5) αναμέτρησή τους για την 5η αγωνιστική, ΑΟ Καλαμακίου και Άμιλλα Περιστερίου έκαναν απλώς μία «πρόβα» για τα... σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και τα πήγαν περίφημα! Στο γήπεδο Αλίμου Β' οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τα δύο γκολ να επιτυγχάνονται στο δεύτερο ημίχρονο και τους φιλάθλους να απολαμβάνουν ένα «ανοιχτό» παιχνίδι με αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα με τον Μπέλλη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι λίγο πριν την εκπνοή με τον Γεροντάρη. Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, η Άμιλλα εξασφάλισε την πρώτη θέση στην ειδική διαδικασία, ενώ ο ΑΟ Καλαμακίου τερματίζει στη δεύτερη.

Στο 24ο λεπτό ο Γκορίτσι έπιασε το σουτ, όμως ο Τζιβελέκης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ζαχαρίου με γυριστό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κασάρα. Στο 43ο λεπτό ο Γιανναράκος έστρωσε στον Γεροντάρη, όμως η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ που επιχείρησε. Στο 52' ο Μπέλλης προειδοποίησε σε φάση που κατέληξε σε κόρνερ, για να ανοίξει το σκορ τέσσερα λεπτά αργότερα με σουτ (0-1). Οι γηπεδούχοι έψαξαν την απάντηση, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να την... πουν στο 64ο λεπτό. Ο Κοτόπουλος έβγαλε μπαλιά... πάρε βάλε στον Σιδερά, όμως ο τελευταίος πλάσαρε πάνω στον Κασάρα, που κράτησε το προβάδισμα για τους Περιστεριώτες. Στο 70' ο Γιατράς είδε την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Τζιβελέκης μπλόκαρε σταθερά στο σουτ του Χότζα. Στο 80ο λεπτό, δεκατρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Καλύβας απομάκρυνε με τα πόδια σουτ του Γεροντάρη. Ο τελευταίος, ωστόσο, είχε τη λύση και την έδωσε στο 89' με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ (1-1). Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καρράς σούταρε λίγο άουτ και, κάπως έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ολοκλήρωσή του.

Διαιτητές: Καπίρης, Κάρνης-Τράντας

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Απόστολος Καφτάνης): Τζιβελέκης, Κοτόπουλος, Γαλιατσάτος, Ι. Γιατράς, Π. Γιατράς, Λεΐσος, Κατσιπόδας (67' Κυργοτάσης), Αργύρης (60' Σιδεράς), Ζαχαρίου, Γιανναράκος (78' Φωτόπουλος), Μ. Γεροντάρης

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Φώντας Καζακόπουλος): Κασάρας (67' Καλύβας), Σωτηρίου, Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Κατσιούλας (12' λ.τρ. Μπέλλης (73' λ.τρ. Χότζα)), Τζαβάρας, Γκορίτσι (67' Ριζόπουλος), Παππάς, Δέγκλερης (46' Καρράς), Κοπανάς, Κασιμάτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35