social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αθηναϊκός: Λαμπρή η τελετή λήξης ακαδημιών με βραβεύσεις και υποσχέσεις για το μέλλον

Αθηναϊκός: Λαμπρή η τελετή λήξης ακαδημιών με βραβεύσεις και υποσχέσεις για το μέλλον

Μέσα σε άκρως ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο της Εργάνης η τελετή λήξης των ακαδημιών του Αθηναϊκού. Μπροστά σε πλήθος κόσμου και προσώπων που ανήκουν στην δημοτική αρχή της περιοχής λίγο μετά τις 18.30 το γήπεδο άρχισε να αποκτά ζωή και να ξεκινάει η όμορφη γιορτή.

Με τους κ.κ. Δημήτρη Μητρογιάννη και Γιάννη Ελευθερίου Γιώργο Σκουμα δημητρη νικολια και Στέφανο Αναγνωστοπουλο να έχουν αναλάβεi το διαδικαστικό της εκδήλωσης αρκετός κόσμος τίμησε με την παρουσία του τους "λόρδους" που απέδειξαν για ακόμη μια αφορά ότι στηρίζουν το κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών, έχοντας αναδείξει στο παρελθόν αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Καλεσμένοι ήταν ο Βουλευτής, Σπανάκης Βασίλης, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Δημόπουλος, ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Κόκκαλης Μιλτος Μπαντης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και επιχειρηματίες της περιοχής.

Ασφαλώς, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι βραβεύσεις με τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας να παραδίδουν σε διάφορους καλεσμένους τιμητικές πλακέτες.

Συγκεκριμένα, ο Αθηναϊκός τίμησε τα εξής πρόσωπα: Χριστίνα Γαλανοπούλου (Ειδική Σύμβουλος Περιφερειάρχη), τον Δημοτικό σύμβουλο, Βασίλη Μουντοκαλάκη, τους επιχειρηματίες, Ιορδάνη Φράγκο, Θοδωρή Γκιώνη, τις εταιρείες Electroholic, Bufala Gelato (Μιχάλη Αλβερτη), τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Μανιφάβα, τα φροντιστήρια "ΕΥΡΟΓΝΩΣΗ" και την Δήμητρα Ξυνού (ΟΚ Markets).

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που μίλησε για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και για το στόχο της ανδρικής ομάδας που αποτελεί να δίνει χώρο και χρόνο σε νέα παιδιά.

Ασφαλώς το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι αθλητές των ακαδημιών όπου παρέλαβαν ξεχωριστά από ένα μετάλλιο για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ αμέσως μετά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γεύσεις του παγωτό Bufala Gelato.

Πρόκειται για μια επιχείρηση που στηρίζει την προσπάθεια του Αθηναϊκού όντας στο πλάι του τους τελευταίους μήνες.

Για όσους δεν γνωρίζουν την εταιρεία Bufala Gelatο πρόκειται για μια εταιρεία που φτιάχνει καθημερινά 100% παγωτό από βουβαλίσιο γάλα. Ο επισκέπτης του μπορέι να βρει γεύσεις από αγελαδινό γάλα και παγωτό χωρίς γαλακτομοικά. Το παγωτό σερβίρεται σε χειροποίητο χωνάκι, με την απόλυτη τραγανή βάφλα με φούσκα τυλιγμένη για να μπορείτε να το απολαύσετε εν κινήσει, Buffle cone OntheGo. Μαλιστα οι άνθρωποι του Bufala Gelato αναφέρουν συν τοις άλλοις τα εξής: "Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις την βάφλα σου αλλιώς, Buffle Pops, απόλαυση η κάθε μπουκιά! Στο Bufala Gelato σίγουρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν μας pancakes, κρέπες και milkshakes για να τονώσουν την απόλαυση! Βufala Gelato, the cream of ice creams, Oρφέως 2 Βουλιαγμένης".

Πατώντας σε αυτό το σύνδεσμο ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ (πατήστε εδώ)


Σχετικά άρθρα

ΕΠΣ Αθηνών - ΕΠΣ Μακεδονίας: 17/6 ο τελικός με επικρατέστερη έδρα το «Παντελής Μαγουλάς»

Αργιανάς: Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι στους πρωταγωνιστικούς στόχους μας (vid)

Γαλάνης: Δίκαιο αποτέλεσμα, ντέρμπι σε αθλητικά πλαίσια (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35